Спортният журналист Крум Савов и прекрасната му съпруга Мая се

...
Спортният журналист Крум Савов и прекрасната му съпруга Мая се
Коментари Харесай

Крум Савов с драматична изповед, смърт в семейството му почти го погубила

Спортният публицист Крум Савов и прелестната му брачна половинка Мая се включиха в обществения опит „ Смени дамата “ по bTV. Мая съумя да се оправи с нелеката задача да храни 6 души с по 6 лв. дневно, а нейната заместничка видя по какъв начин се живее в безграничен бюджет и понесе мъчителни рецензии от строгия, само че обективен Крум Савов.

Той отвори душата си пред „ новата “ си брачна половинка, с цел да даде образец освен на нея, само че и на всички хора, които търсят виновността за несполуките и неналичието на средства у другите и в никакъв случай у себе си. Журналистът не скри, че е останал сирак рано и преди да стане известен публицист, му се е налагало да живее в беднотия, имало е месеци, в които е ял само вафли от 5 ст. и е продавал облеклата си на битака. Савов описа и по какъв начин с доста труд и воля е станал от елементарен медиен човек топжурналист.

Покрай присъединяване на фамилията му в шоуто „ Смени дамата “ той изживя персонален катарзис. Той имал чувството, че "някои неща в този живот са даденост, а в действителност човек би трябвало да се бори за тях ". Пред вестник „ ШОУ “ Савов показа, че "когато един човек е достигнал своите върхове, би трябвало да умее да ги прави оценка. Миговете сред горната и долната точка на въртящото се колело неведнъж са дребни и бързо се завъртат. "

"Не се тормозя от мъжките сълзи, когато са провокирани от нещо, което би стегнало на всеки гърлото. Не виждам проблем да рева, когато ме е докоснала някаква страст, от която не се срамя, че я имам. Не приказвам да се отиде в другата прекаленост и да се превърнем в един Тити Папазов, само че няма нищо немъжествено или демонстрация на корав темперамент, в случай че от благополучие или отчаяние ти потекат сълзите. Минавал съм през подобен вид страст " споделя Савов в прочувствената изповед, която направи пред изданието.

Ето и останалата част от изявлението на спортния публицист, което даде да изданието:

- Видяхме другото семейство да разполага с извънредно невисок бюджет за изхранването си. Вие пестите ли и от какво най-често се лишавате?
- На фона на техния метод на живот икономисване би било нещо релативно. Както би било релативно, въпреки това, и по отношение на милионер. Аз като семейство от междинната класа мога да кажа, че се съобразяваме и не отиваме в посока разсипничество или глезене, уталожване с материални придобивки.

- Самият вие не сте роден със златна лъжица в устата, само че в мислите си връщате ли се постоянно в това време и какви равносметки си вършиме?
- Искам да направя единствено едно конкретизиране, защото даже в Уикипедия написа, че съм роден в Перник, а това не е по този начин — роден съм в София. Това не е „ златна лъжица “, само че в множеството пъти е един плюс в старта на живота. По никакъв метод не мога да се оплача, че съм се родил с някакви неналичия. Идвам от обикновено семейство на инженер и медицински служащ, естествен генезис.
Във времето на социалистическия морал ме учеха, че пари е мръсна дума и стремежът към консуматорски метод на живот е аморален и не дава отговор на социалистическите критерии. Затова не съм обръщал толкоз съществено внимание на тези неща.
Трудният миг при мен пристигна, когато много млад останах без родители. Нямах поддръжка от братя, сестри или богати родственици. Тогава минах през съществени премеждия. Чак да мизерствам — не, само че един недостиг с всичките му признаци — да си продавам облеклата, да се храня нищожно и еднакво, да се боря да оцелея.

- Казват, че „ един мъж не е никакъв мъж, в случай че не може да смени една крушка “. Вие се научихте едвам в този момент, на 57-годишна възраст?
- Това е малко нагледно казано. Естествено, че мога да променям крушки, само че несъмнено технологиите и този вид работа, обвързвана с семейството, не ми идва отръки. Научил съм се, че човек би трябвало да натъртва там, където се усеща най-силен. Когато не можеш нещо или не разбираш, има си хора — обаждаш се, викаш ги и те свършват работа, до момента в който ти се занимаваш с това, което можеш. Не се срамя, че не мога да си оправя ВиК-то и ел. инсталацията.

- Как ви се отрази раздялата с Мая по време на размяната на фамилиите и разбрахте ли освен това един за различен през това време?
- Това присъединяване ми се стори като втора серия на „ Фермата “. Там бях откъснат от фамилията си две седмици. В този смисъл раздялата с най-близките ми се оказа най-голямото тестване на духа и страстите. Тогава беше двойно по-болезнено, тъй като и децата не бяха с мен. Във „ Фермата “ усетих какъв брой безгранично си обичам децата, в този момент усетих какъв брой прелестна, стойностна и съвсем идеална жена имам до себе си. За следващ път оцених какво имам.

- Критичен ли сте към дамата до вас и умеете ли да поднесете опрощение, когато сте сбъркали?
- Не знам по какъв начин да ти отговоря на този въпрос. Да, сериозен съм, както към множеството неща в живота, в това число и към себе си. Претендирам, че умея да се извиня, когато не съм прав. Но Мая твърди противоположното — че съм доста тежък темперамент и постоянно се смятам за прав, по тази причина не намирам съображение да се оправдавам.

- От дребен ли сте водач и постоянно ли по този начин яростно сте защитавали правилата и задачите си?
- За положително или неприятно по-скоро да. Каквото и да съм спортувал през годините — футбол, плуване, тенис, карти или каквато и да е друга игра — аз не мога да изгубвам. В учебно заведение съвсем постоянно съм бил водеща фигура, не всеки път с оценки, само че с държание несъмнено. Но не ми е било фикс идея безусловно да съм първа линия. Може би това в един миг предопредели каква специалност да избера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР