Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи говори по различни теми.

...
Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи говори по различни теми.
Коментари Харесай

Ювентус призна за интерес към Рамзи, трансфер на Мбапе ще е много труден

Спортният шеф на Ювентус Фабио Паратичи приказва по разнообразни тематики. Сред тях бяха слуховете за привличането на Аарън Рамзи от Арсенал и Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен.

“Надяваме се, че това ще е сезон, който ще е най-малко толкоз добър, колкото тези от последните 6-7 години. Приоритетът ни е Шампионската лига. Това се трансформира в наша цел и ние се усещаме задоволително конкурентни, с цел да сме съществени кандидати, сигурно повече от последните години. С Кристиано Роналдо осъзнахме още повече какъв брой сме положителни, макар че имахме страховит състав преди този момент и постоянно се представяхме добре в Шампионската лига.

Рамзи? Той е превъзходен състезател. Много го харесваме и той играе за огромен тим. Договорът му изтича, а ние постоянно сме нащрек за обстановките, които пазарът предлага. Така че внимаваме и за Рамзи. Повтарям, към този момент той е състезател на Арсенал и ние не сме единственият отбор, който желае уелсеца. Мбапе? Това е доста мислена опция. Въображението оказва помощ, само че през януари оказва помощ с малко, а даже през юни ще е доста мъчно да подпишем с него.
Paratici confirms interest in Arsenal star and send message to Man Utd about Allegri https://t.co/fO6TJvHIYV pic.twitter.com/c0pLKB7YOU
— CalcioMercato (En) (@CmdotCom_En) January 2, 2019 Масимилиано Алегри? Той е допустимо най-хубавият треньор за нас и мисля, че Ювентус е подобаващ зя него. Дали Мойсе Кийн ще напуща? Не, ще се опитаме да задържим всички играчи, които са тук. Марота? Не, няма дерби с него на трансферния пазар. Ние сме фокусирани върху Ювентус, а другите върху себе си. Добре се познаваме взаимно и двамата знаем какво си мисли другият”, съобщи пред “Скай Спорт Италия” Паратичи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР