Спортният директор на Септември София - Кристиян Добрев, говори пред

...
Спортният директор на Септември София - Кристиян Добрев, говори пред
Коментари Харесай

Кристиян Добрев: Причината да играем на Армията е само финансова

Спортният шеф на Септември София - Кристиян Добрев, приказва пред DIEMA SPORT преди мача за SESAME Купа на България против ЦСКА. Той разкри, че повода тимът да семейства на " алените " на " Българска войска " е единствено финансова. 

" Настроението е положително, надяваме се нашият тим да не изпита почит към ЦСКА. Идеята е да се надиграваме с ЦСКА и да продължим. Виждаме, че турнирните мачове имат личната си специфичност. Виждаме отпаднаха тимове от Първа лига. Настройката е за положително показване и желаеме да продължим. Мисля, че през днешния ден няма да е елементарно на ЦСКА. Очаквам да играем нападателно, да играем футбол. Имаме футболисти, с които да се противопоставим. Нашите футболисти няма от какво да се тормозят, единствено могат да завоюват ", стартира Добрев. 

" Наемът за националния стадион е висок. Противникът изяви предпочитание да ни даде стадиона. Ние спестяваме средства. Причината е единствено финансова да се играе мачът на " Българска войска ". 

" Надяваме се на още прехвърляния. Това е тактиката на нашия клуб. Показваме ги на най-високата сцена. В Септември всички футболисти се продават, стига да има интерес. Преди Сами продадохме и Марио в Кишварда. Само оферта, която да не удовлетвори футболиста, няма да се случи трансфер. Това е късмет за нашите футболисти да бъдат видяни ". 

" Няма да е елементарно с млади футболисти. Нормално е да редуват положителни с недобри мачове. Изпуснахме два мача против директни съперници. Не е нещо, което да ни разколебае. Надявам се с добра подготовка да изглеждаме по добър метод. Вторият сезон няма да е елементарно, само че сме съществени и виновни хора и няма нещо, което да ни пречупи ", приключи шефът на Септември. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР