Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков заяви пред Gong.bg,

...
Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков заяви пред Gong.bg,
Коментари Харесай

Караманджуков обяви на какво се дължат успехите на Лудогорец

Спортният шеф на Лудогорец - Георги Караманджуков съобщи пред Gong.bg, че притежателите на клуба - Кирил и Георги Домусчиеви, и цялото управлението на отбора от Разград заслужават мощен тим. Снощи българският първенец в профил Олимпиакос и се класира за плейоф.

" Лудогорец реализира сериозен триумф. Въпреки че сме си подсигурили до този миг единствено групите на Лига Европа, сме удовлетворени от постигнатото. Нашите притежатели - Кирил и Георги Домусчиеви, както и управлението на клуба - Александър Александров, Ангел Петричев и Теменуга Газдова, заслужават сходен тим. Ръководството постоянно ни е подкрепяло. Братя Домусчиеви ни обезпечават всичко належащо, с цел да може да се развиваме - стадион, подготвителна база, лагери, терени, отопление - нищо не ни липсва. В най-тежкият интервал, по време на COVID-19

Лудогорец си върна екипността и идентичността. Това стои в основата на триумфа. Искам да благодаря на всички в клуба, без изключение. На притежателите, управлението, треньорите, футболистите и скаутското звено. Разбира се, и на почитателите, които нощес сътвориха фантастична атмосфера. Радвам се, че Лудогорец побеждава с хубав и настъпателен футбол ", съобщи Караманджуков.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР