Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков, говори пред медиите

...
Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков, говори пред медиите
Коментари Харесай

Караманджуков: По-добрия отбор сме, трябва по-позитивно да гледаме на нашето първенство

Спортният шеф на Лудогорец - Георги Караманджуков, приказва пред медиите в Женева след нулевото реми на първенците със Сервет в първи плейофен дуел за влизане в 1/8-финалите на шампионата Лига на конференциите.

Според шефа на „ орлите “, Лудогорец е по-класният тим и би трябвало да употребява възможностите си в реванша. Караманджуков разяснява още привлеченият по-рано в четвъртък Ивайло Чочев, както и прехвърлянето на някогашния нападател на отбора Игор Тиаго в британския първокласен Брентфорд.

„ Като резултатът ме удовлетворява. Знаехме, че те са много по-напред, шест-седем мача в състезание, ние сме още тежички, по-бавни. Сервет са добър тим, неслучайно са втори в Швейцария, излязоха от сложна група, само че ще опитаме да си използваме възможностите в реванша. Мисля, че сме по-добър тим. Знаехме, че сме на подобен стадий в подготовката и не сме на тяхното равнище, и треньорът го сподели “.

„ Програмата е тежка, играем към момента на три фронта, само че Лудогорец постоянно е показвал, че може да се оправи. Имаме най-хубавите футболисти са в Лудогорец, постоянно съм го споделил. Надяваме се малко по малко се възвръщат Алмейда и другите контузени. Ще имаме по-голяма дълбочина и да сме мощни на всички фронтове, с цел да си реализираме задачите “.

„ Излишно е да даваме оценка за Ивайло Чочев, той е извънредно момче, експерт. Върна се на това след тежка травма. От много време го искахме в Лудогорец, чак в този момент успяхме да си реализираме финансовите условия, които ни удовлетворяват нас. Убеден съм, че ще бъде от изгода както на терена, по този начин и на колектива. Няма да има изходящи прехвърляния “.

„ Трансферът на Игор Тиаго е плюс и за българския футбол. Трябва малко по-позитивно да гледаме на нашето състезание. Този човек игра преди по-малко от седем месеца в нашето състезание. За Първата му години беше на приливи и отливи. Гласувахме му доверие, бяхме уверени в качествата му. Той сложи безспорен връх. Има огромен интерес към съвсем всички нашите футболисти, само че към този момент няма да има изходящи прехвърляния. Естествено, в случай че има футболист, който е мечтан от треньорското управление, който може да вдигне класата на тима, притежателите и ние няма да жалим средства. Но единствено, в случай че вдигне класата на тима “, съобщи Караманджуков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР