Спортният директор на Лудогорец – Георги Караманджуков, заяви при представянето

...
Спортният директор на Лудогорец – Георги Караманджуков, заяви при представянето
Коментари Харесай

Караманджуков: Качествата на Аслак ще се впишат добре в нашия отбор, селекцията остава отворен процес

Спортният шеф на Лудогорец – Георги Караманджуков, съобщи при представянето на новото попълнение Аслак Фон Витри, че качествата на норвежкия бранител ще се впишат добре в тима на „ орлите “.

Караманджуков добави, че селекцията е отворен развой и може да има още нови попълнения до затварянето на трансферния прозорец.    

„ Селекцията в Лудогорец е отворен развой. С нея желаеме да подобрим конкуренцията и представянето на тима. Последните две-три години сменихме едно цяло потомство. Беше доста мъчно да намерим заместници на Дяков, Марселиньо, Моци, Владо Стоянов и други, които записаха името си със златни букви в историята на Лудогорец. Трудно е, само че съумяваме. В момента Лудогорец, след напускането и на Вандерсон, разполагаме с най-младия тим, който ще има потребност от време и напасване. Един трансфер зависи дали ще е сполучлив, освен какъв брой пари ще бъдат платени и дали самият футболист ще се аклиматизира. Всеки мач е значим за Лудогорец и играе за победа. Привличането на Аслак е за да засилим отбраната на позицията десния бек. Той може да играе и в лявата зона. Впечатлил е скаутите и треньорите с бързината си, мощта си и физически характерности. Тези качества ще се впишат добре в нашия тим “.

„ Всички документи са наред. Чакаме разрешителното за работа и пребиване. Трябва да бъде регистриран, когато подаваме състава за групите на ЛЕ “, съобщи Караманджуков.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР