Спортният директор на Локомотив (София) - Иво Котев коментира жребия

...
Спортният директор на Локомотив (София) - Иво Котев коментира жребия
Коментари Харесай

Спортният директор на Локо : Хубавото е, че няма да има дълги пътувания до Разград или Варна

Спортният шеф на Локомотив (София) - Иво Котев разяснява жребия за полуфиналите в шампионата за Купата на България. Столичните " железничари " ще се изправят против ФК ЦСКА 1948. 

" При всички положения слаби противници няма в тази фаза, колкото и клиширано да звучи. Допуснахме тежка загуба от ЦСКА 1948, която много ни разстресе. Тези мачове, които предстоят с тях, няма да имат нищо общо с този мач от шампионата. Ние си имаме цели които си гоним, никой не може да ни забрани да си мечтаем и да желаеме да реализираме оптималното.

Преимущество е, че няма да има дълги пътувания било до Разград или Варна. Мачовете обаче са си мачове и те би трябвало да се изиграят, бяхме готови за всевъзможни разновидности.

Ще потърсим реванш за този резултат, който беше много неуместен и неприличен за нас. Ще се постараем да вземем оптималното от тези две срещи. Амбициозни хора сме в този клуб, ще се постараем да създадем оптималното. При нас няма нещо, което да е непременно и да вършим драми. Много разнопосочни бяха мненията и на футболисти, треньори и на нас като управление. Жребият го одобряваме подобен какъвто е ", сподели Котев.
 Столично дерби на полуфиналите за Купата на България! Обновена
Столично дерби на полуфиналите за Купата на България!

Жребият е ясен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР