Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов призова да не

...
Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов призова да не
Коментари Харесай

Вижте какво казаха Гонзо и Тунчев след поражението от ЦСКА 1...

Спортният шеф на Локомотив Пловдив Георги Иванов прикани да не се вършат нещастия след загубата от ЦСКА 1948. " Когато загубиш постоянно е неприятно, само че пък дано отдадем заслуженото на нашите момчета, които 11 мача не позволиха проваляне. Вярно е, че бяхме под равнището си, само че на всеки тим се случва в дадени мачове да не е на равнище. Има още пет мача в плейофите. Ще се опитаме да запазим второто място ", съобщи Гонзо.

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев показа, че играта на тима не се е получила и на това се дължи загубата.

" Имахме мотивация, само че през днешния ден нещата не се получаваха, постепенно играехме с топката, надалеч бяхме от противника. Доколкото съм осведомен това му е първата изпусната дузпа, има го това нещо, за наше страдание не съумя да осъществя, загубихме ", разяснява той.

" Играем мач за мач, нямаме за цел първото място, надалеч сме още от тази мисъл да гоним първото място, само че не е цел това нещо. Докторът ще прегледа Малембана обширно, с цел да забележим за каква травма става дума, предлогама е мускулна ", добави Тунчев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР