Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков бе гост в

...
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков бе гост в
Коментари Харесай

Чавдар Цветков: В Пловдив всички се бият в гърдите, но само Крушарски дава пари

Спортният шеф на Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков бе посетител в настоящо студио " Дерби ". Той разкри забавни неща към финансирането на клуба и се изрече ласкаво за треньора на тима Бруно Акрапович.

" В Пловдив всички се бият в гърдите, само че пари дава единствено Христо Крушарски. Клубът е платил 120 000 лв. санкции. Сигурно има доста богати пловдивчани, само че никой не е дал и един лев. Иначе публиката е доста правилно. Ето и в неделя, в студа, поддържаха тима против Славия.

Направихме доста промени в школата. Има нов шеф. Димитър Папазов самичък си покри разноските да се образова в школата на Аякс. След това Крушарски му възвърне част от средствата. Направиха се два терена на стадиона, с цел да има условия за децата.

Акрапович е зает съществено с Локомотив и желае да реализира резултатит. Чух какви ли не работи за него, само че в Турция се убедих в качествата му. Ще го съдим по резултатите на тима, само че виждате, че след подготовката тимът се показва добре ", съобщи Цветков.

В поддръжка на босненския експерт се разгласи и почетният президент на " смърфовете " Христо Бонев: " Искам да поздравя треньора Бруно Акрапович и всички футболисти. Представянето на тима против Славия беше на ненадейно за мен положително равнище. И първият мач против Пирин, и този против " белите " демонстрираха, че отборът върви в вярната посока ".

 Славия и Локомотив (Пловдив) приключиха наедно 1:1
Късен гол избави Славия от домакинска загуба против Локо (Пд)

Двата отбора приключиха 1:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР