Спортният директор на Фабио Паратичи гарантира, че клубът работи по

...
Спортният директор на Фабио Паратичи гарантира, че клубът работи по
Коментари Харесай

Всички в Юве обичаме Дибала, увери директор на клуба

Спортният шеф на Фабио Паратичи подсигурява, че клубът работи по подновяването на контракта на. Контрактът изтича през лятото на 2022 година, а неотдавна президентът Андреа Аниели разгласи, че съответна оферта към този момент е била отправена. Според футболиста обаче сътрудникът му продължавал да чака за покана за среща.

“Скоро ще се забележим персонално както с Пауло, по този начин и с неговия управител - съобщи Паратичи пред Sky Sport Italia. - По принцип срещите към този момент бяха планувани, само че не успяхме да ги изпълним поради обстановката с COVID-19. Всички обичаме Дибала, той е ужасно момче, което излиза на терена, даже когато не е изцяло здрав. Той постоянно е подготвен да помогне на тима. Разбираме се чудесно с Пауло. Инвестирахме доста в него, когато преди пет години го взехме от.”

Шефът на “старата госпожа” повтори, че съмненията от началото на сезона са били предстоящи поради идването на нов ментор в лицето на: “Бяхме наясно, че ни чака сложен сезон, тъй като сменихме треньора. Знаехме, че ще ни трябват няколко мача, с цел да си стъпим на краката. Всичко това беше предвидено”.

В края Паратичи беше явен, че няма никакъв късмет Юве да притегли капитана на Папу Гомес, който е в спор с треньора си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР