Спортният директор на Борусия Дортмунд Михаел Цорк отрече в клуба

...
Спортният директор на Борусия Дортмунд Михаел Цорк отрече в клуба
Коментари Харесай

Шеф на Дортмунд: Не сме получавали оферти за Санчо

Спортният шеф на Борусия Дортмунд Михаел Цорк отхвърли в клуба да са постъпвали предложения за огромната звезда Джейдън Санчо през миналия зимен трансферен прозорец.

19-годишната сензация играе на извънредно високо равнище във втори следващ сезон с екипа на "жълто-черните ", записвайки 15 гола и 16 асистенции в 28 мача. Това единствено подклажда от ден на ден интереса на редица европейски грандове, измежду които британските Ливъпрул, Челси и Манчестър Юнайтед.

Цорк обаче опроверга информации, че са постъпили публични оферти от други клубове за играча. Той също по този начин не пожела да удостовери, че британското острие ще е на "Сигнал Идуна Парк " и следващата година.

"Не сме получили публични предложения за Санчо досега. Не мога обаче и да публикация изрично дали той ще остане с нас и през идващия сезон ", стартира Цорк.

"Едно нещо е несъмнено и то е, че се усеща добре с нас. В противоположен случай нямаше да записва толкоз мощни представяния за нас ".

"Той е истински феномен, непрекъснато се показва на допустимо най-високото ниво. Той не се щади и по време на мачовете, тъй като оказва помощ на съотборниците си в отбрана неуморно ", приключи спортният шеф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР