Спортният директор на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич защити голмайстора на

...
Спортният директор на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич защити голмайстора на
Коментари Харесай

Шеф на Байерн: Хаман води кампания срещу Левандовски

Спортният шеф на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич отбрани голмайстора на отбора Роберт Левандовски и в същото време атакува Дитмар Хаман. Както е известно, неотдавна някогашният халф на отбора остро разкритикува нападателя, който вкара гол и направи зрелищна асистенция със задна ножица при вчерашната победа с 3:1 над Шалке 04.

“От нашия тим би трябвало да отлича Левандовски. Той играе като водач, записва най-завършения си сезон. Раздава се изцяло за отбора, той е нашият голмайстор. Не разбирам за какво Диди Хаман го подлага на критика. Мисля, че той води акция против Левандовски, тъй като не може да гледа мачовете, както би трябвало. Не считам, че Левандовски е проблем за Байерн, а по-скоро Диди Хаман е проблем за “Скай”. Те ще би трябвало да мислят за това.
If you come at the Bundesliga scoring king, you'd best not miss. pic.twitter.com/bri7POb7rY
— Goal (@goal) February 10, 2019 Няма нищо общо с това, че е специалист по малкия екран, когато изрича сходни изказвания. Затова мисля, че никой извън не го схваща. Важното е феновете да виждат по какъв начин Левандовски играе. И когато даден специалист след сходен мач или сезон каже, че Роберт е проблем, тогава никой извън няма да одобри това. Трябва да видите кой е наясно с нещата. Лотар Матеус е добър специалист, а Диди Хаман води акция, а това не е добре”, съобщи Салихамиджич след дуела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР