Спортните залози освен в страст за почитателите на спорта, могат

...
Спортните залози освен в страст за почитателите на спорта, могат
Коментари Харесай

Как НостраБет стана синоним на типстър академия онлайн

Спортните залози с изключение на в пристрастеност за феновете на спорта, могат да се трансфорат и в специалност, наречена типстър. Това са хората, които дават майсторски прогнози за футболни и други мачове. Ако желаете да вършиме предвиждания и да печелите награди, тогава уеб сайтът на е вярното място за Вас, където да натрупате опит в прогнозите. В онлайн платформата имате опция да участвате в “Типстър лига ” и да се опитате да разгадаете изхода или развиването на избрани надпревари и футболни дуели от разнообразни точки на света. И забележете, можете да спечелите награди, без да инвестирате персонални средства.

Сред главните задачи на НостраБет е издание на футболни прогнози. Те са подкрепени от обстоятелства и статистика. Типстърите в уеб страницата пишат прогнози за най-интересните мачове, като всеки ден наблюдават настоящите вести и всичко друго, което се случва във футболните среди. В НостраБет има основана типстър общественост, която обгръща огромен брой играчи. Техните прогнози за избрани дуели също могат да се намерят на страниците на уеб страницата.

През годините уеб сайтът се разви като един от водещите за издание на ревюта на
букмейкъри и на футболни прогнози. В своите разбори марката демонстрира кои са най-хубавите онлайн букмейкъри за България и оказва помощ на начинаещите играчи да се ориентират в хазартните среди. Освен това екипът на уеб страницата е в помощ на всички залагащи, на опитните типстъри или на начинаещите играчи, които занапред ще се сблъскат с тази материя.

Екипът на НостраБет е формиран от експерти с опит, които обичат футбола и спортните
залози. Всеки от тях се е специализирал в областта на онлайн букмейкърите през годините. Експертите са визионери, за които работата носи предопределение и задоволеност. Те пробват другите функционалности и оферти на водещите уеб сайтове за залози и им слагат оценка след експертен разбор.

Сред най-важните планове е основаването на Nostrabet Tipsters League през 2021 година. Това е игра с прогнози за футболни мачове и в нея присъединяване е изцяло гратис. По този метод НостраБет се трансформира в онлайн типстър академия. За да участвате в надпреварата, би трябвало да се регистрирате, като консуматор в уеб страницата nostrabet.com. Освен даването на прогноза, можете да опишете и причините си за нея. Така че всеки от Вас има опция да направи своите прогнози и да печели точки за нанагорнище в класирането на Типстър лигата. Спрямо сбора от всички точки по месеци се дефинират топ 5 играчи, които вземат огромните награди. Те са 55-инчов смарт тв приемник “Сони ”, тротинетка “Дукати ”, смарт часовник Apple S7 Cell, Bluetooth колонка и истинска фланелка на обичания тим.

За да станете добър типстър е належащо да имате солидни познания в спорта, за който ще изготвяте прогнози. Трябва да познавате добре и залозите, като цяло. Преди да привлечете клиенти, е належащо да тестване уменията си. Всяка седмица или всеки ден, набелязвайте избран брой мачове или събития и направете предвиждания. Проследете Вашата успеваемост и успеваемост и в случай че е задоволително висока, чак тогава предлагайте услугите си публично. Добрите типстъри се концентрират и върху съответен спорт. Това им оказва помощ да усъвършенстват уменията си върху избрани пазари и варианти за
залози. Добрите типстъри се учат и развиват непрекъснато. Те вършат подробни разбори на грешките си, с цел да подобрят успеваемостта на прогнозите.

Даването на прогнози с изключение на в занимание, може да се трансформира и в бизнес. Изграждането на прогнозите става посредством обстойна информация на база коефициенти, статистика и вести. Това не е по никакъв начин лесна задача, в случай че желаете да станете добър типстър. В онлайн пространството можете да намерите, както платени, по този начин и безвъзмездни прогнози и препоръки от типстъри. В множеството случаи залагащите би трябвало да заплатят на типстъра за прогноза. Има и уеб сайтове, където тези услуги са безвъзмездни - nostrabet.com. Нашите читателите би трябвало да внимават от кого и от къде получават прогнози, тъй като в интернет постоянно се срещат и доста типстъри измамници. Ако попаднете на ментета, ще загубите парите и времето си.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР