Спортистистите ни са най-добрите посланици на България по света. С

...
Спортистистите ни са най-добрите посланици на България по света. С
Коментари Харесай

Спортистите ни призоваха: Бъдете горди, че сте българи!

Спортистистите ни са най-хубавите посланици на България по света. С достиженията и патриотизма си те популяризират страната ни на всички места.
" Лудогорец ", " Левски " и ЦСКА честитиха Трети март (СНИМКИ) 141 години от Освобождението на България
Без значение в кое кътче на планетата се намират, родните величия се усещат горди от произхода си и употребяват обществените мрежи, с цел да честитят националния празник 3 март на всички наши сънародници.

Когато приказваме за родолюбие в най-чистия му тип, няма по какъв начин да подминем братята Кубрат и Тервел Пулеви .

" Няма власт над оная глава, която е подготвена да се отдели от плещите си в името на свободата и за богатството на цялото човечество! " (Христо Ботев)

И помнете: СВОБОДАТА Е ПРАВО, НЕ ПРИВИЛЕГИЯ! ", написа Кобрата.
Кубрат Пулев пред bTV: Вярвам, че в случай че хората останат и се борят за България - няма по какъв начин, не може да не може Най-добрият ни боксьор - за идолите, фамилията и любовта към родината
Тервел Пулев добави: " Честит празник, БЪЛГАРИ! Независимо къде се намирате, бъдете ГОРДИ! "

Единственият ни футболист, играл за колоса " Манчестър Юнайтед " - Димитър Бербатов , също означи 141 години от Освобождението на България.

Красивото лице на леката атлетика - Ивет Лалова , честити празника с емблематична фотография от церемонията по откриването на олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Българският крал на сноуборда - Радослав Янков , пък показа фотография от олимпийските игри в Пьонгчанг, на които бе знаменосец.

21-годишният Алберт Попов, който върна България на картата на алпийските ски , прикани народа ни да се гордее, тъй като: " Българите можем! ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР