Спортист (Драгичево) спечели предсрочно титлата в Областна група Перник два

...
Спортист (Драгичево) спечели предсрочно титлата в Областна група Перник два
Коментари Харесай

Шествие и хореография след триумфа на Спортист

Спортист (Драгичево) завоюва предварително купата в Областна група Перник два кръга преди края, а в неделния ден получи и трофеите за първото място. Това се случи след мача с Верила (Дрен), който драгичевци завоюваха с безапелационното 4:0. Спортист получи две купи - едната от Областния съвет, а другата от Областния шеф на Перник.

Получи се същински футболен празник като пред над 250 фенове „ жълто-черните “ разпиляха противника на китното оборудване в Рударци.

На полувремето футболистите на домакините изритаха към трибуните 10 топки подписани от играчите, а най-малките последователи на тима бяха изведени на игрището от батковците наградени с балони.

Лично Областният шеф на Перник Людмил Веселинов и ръководителят на Областния съвет на БФС Валентин Лазаров наградиха първенците.

Атмосферата беше приповдигната, откакто последователите на Спортист бяха приготвили хореография, на която биха завидели и отбори от елитната група. След награждаването отборът направи и автомобилно шествие из улиците на Драгичево като се вееха флагове с цветовете на отбора, а трофеите бяха оставени при почитателите, които имаха опцията да се снимат с тях.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР