Спортът е неразделна част от живота на семейството на боксьора

...
Спортът е неразделна част от живота на семейството на боксьора
Коментари Харесай

Тервел и Диана заедно в живота и спорта

Спортът е неразделна част от живота на фамилията на боксьора Тервел Пулев и волейболистката Диана Ненова. Двамата споделиха любопитни моменти от съжителството си.

Децата, фамилията и спорта – това са някои от основните думи в живота на Тервел Пулев и брачната половинка му Диана. Професионалният боксьор и сполучливата състезателка и сегашен треньор по волейбол се радват на двама наследника – Калоян и Аспарух. Как възпитават синовете си и по какъв начин поддържат любовта в тяхното сплотено семейство?

Диана споделя, че се оправя добре с трима мъже у дома. " Понякога се караме и дразним, само че това са естествени неща. И тримата са доста добрички ", споделя тя.

„ Важно е децата да са дружно, тъй като са братя. Учим ги да обръщат внимание освен на материалното”, добавя Диана.

Тервел споделя, че жена му дава всичко от себе си. „ Когато се срещнах с нея ми направи усещане, че е доста непретенциозен и земен човек. Аз не обичам да се товаря с ненужни неща, които нямат общо с връзките сред хората. Тя обаче има и друго качество – обича да се усеща, като принцеса”, споделя боксьорът.

„ Започнах да играя волейбол от 7-годишна възраст. Почти целият ми живот е обвързван с волейбола. В женския волейбол ситуацията е доста зле. Надявам се със промяната на управлението и президента, нещата да тръгнат в вярна посока. Най-важното е децата да имат къде да упражняват. А и страната да помогне “, разяснява Диана пред NOVA и добави:

„ Най-трудното е да можеш да тренираш всекидневно. Много обичам всевъзможен спорт да виждам. Особено художествена гимнастика. Но аз персонално не бих пробвала. “

За съперниците на Тервел, волейболистката разкри: „ Честно казано преднамерено не се интересувам от неговите съперници. Умишлено го върша, тъй като ме е боязън и се тормозя. Не желая да се безпокоя. Вярвам, че в случай че се безпокоя, му придвижвам една отрицателна сила. “

„ Професионалният състезател може да изкачи доста стъпала нагоре, само че това става с вярна методика “, добави Тервел и бе безапелационен, че брат му Кубрат е образец за него. „ Наблюдавам го непрекъснато Кубрат и той е в действителност стоманен. Има невероятна душeвност “, съобщи по-малкият брат от семейството Пулеви.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР