Според запознати Николета Маданска крои планове да се върне отново

...
Според запознати Николета Маданска крои планове да се върне отново
Коментари Харесай

Николета Маданска се връща на екран напук на Венелин Петков


Според осведомени Николета Маданска крои проекти да се върне още веднъж в bTV на инат на някогашния си мъж Венелин Петков.

 

Докато той е напът да се пръсне от гняв, че от началник в медията е паднал до равнището на елементарен преподавател, то красивата му някогашна половинка има намерение още веднъж да блесне в ефир. По всяка възможност това ще се случи след Нова година.

 

За разлика от Венелин Петков, който бе уволнен от медията, Николета Маданска към момента се води на работа там. Дори и bTV да има предпочитание да я изрита, не може да го направи, преди дребният й наследник да навърши 3 години. Малко откакто той навърши годинка, което ще се случи в края на декември, Николета възнамерява да се върне на екран.

 

При все, че Антон Хекимян не е задължен да я върне на остарялата й позиция, осведомени настояват, че по всяка възможност ще го направи. И няма по какъв начин да си разреши противоположното, поради обстоятелството, че Маданска има доста почитатели и няма по какъв начин да бъде изпратена зад кадър.

Няма никакво подозрение, че завръщането й на дребния екран ще е доста тежък удар по самочувствието на Венелин Петков, който продължава да се счита за зложелател номер едно на арменеца.

 

Няма никакво подозрение, че надали ще лети от благополучие от обстоятелството, че дамата, която го изостави свети още веднъж в медията, в която обаче няма място за него.

Преди раздялата им се смяташе, че Николета Маданска ще приключи контракта си с bTV поради Венелин Петков, поради обстоятелството, че той бе измежду любимците за идващ началник на Българска национална телевизия..

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР