Според зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов, в България партията е

...
Според зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов, в България партията е
Коментари Харесай

Имало ли е преливане на гласове? Според ГЕРБ, ДПС играе за ИТН

Според зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов, в България партията е събрала близо 30 000 гласа повече от " ИТН ". Той акцентира, че успеха на партията на Слави Трифонов е пристигнала с гласовете от чужбина. На брифинг през днешния ден ГЕРБ упрекнаха Движение за права и свободи в целеустремено преливане на гласове към " ИТН " в емблематични региони в страната.

Кърджали, Ардино, Джебел, Кирково, Крумовград, Мадан, Рудозем са регионите в окито по думите на Даниел Митов се е случило преливането на гласове от Движение за права и свободи към Има Такъв Народ.

Движение за права и свободи губи малко над 7000 гласа в тези райони, а Има Такъв Народ има 10 000 - 11 000 гласа повече по отношение на април също там. Цифрите удивително съответстват - намаляването на гласовете за Движение за права и свободи и увеличението на поддръжката за Има Такъв Народ, сподели Даниел Митов.

Ние постоянно сме твърдяли, че има такава уйдурма и цифрите го потвърждават. Че Движение за права и свободи играе за Има Такъв Народ е реалност, акцентира Бойко Борисов.

Президентът Румен Радев се похвали, че служебният кабинет сполучливо е демонтирал предходното държавно управление, явно той му е дал такава задача, която по силата на българската Конституция е нелегитимна, добави Митов.

Лидерът на ГЕРБ цитира думи на служебния вътрешен министър Бойко Рашков пред " Медияпул ", че прочут политик от близкото минало купува гласове в регионите на Враца, Монтана и Видин в интерес на партия от прочут етнос. Показа и откъс от организация " Фокус ", съгласно която Рашков повтаря същата информация.

И внезапно някой му дърпа ръчната спирачка внезапно - това е Радев - президента, който знае за всичките тези сглобки и повече нито вие проявявате някакъв инетрес и Аврамов към този момент е народен представител, сподели Борисов.

За ГЕРБ и за мене приказва всеки ден, а за какво не за този, който е купувал гласове, попита той.

Думи на Христо Иванов от последните дни накараха Борисов да заподозре подмолни договаряния, свързани още веднъж с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

Ние нищо не разясняваме единствено стискаме палци да остане служебното държавно управление, тъй като колкото повече стои, толкоз повече антидемократът Румен Радев се дискредитира, сподели Борисов.

Във въпросите си Борисов не подмина и Държавна фирма " Земеделие ", парцелите на Рашков, обстановката към лекуването на служебния здравен министър Стойчо Кацаров в " Пирогов " и уволнението на проф. Балтов.

Слушах сутринта Кацаров-като казваш Кацаров,това е Радев- корупция и липса на морал. Че е лекуван гратис, по втория метод, без да заплаща - това е ясно към този момент за всички, сподели Борисов.

В рамките на три дни той си трансформира мнението няколко пъти - един път върви на ски, различен път е ходил на надзорен обзор, трети път не е лежал в болничното заведение, в последна сметка, той лъже, излъга всички български жители. Питам подписвал ли е документи за непринудено лекуване, към този момент и на децата стана ясно, че той право на надзорен обзор след 12-ти не е имал, сподели някогашният здравен министър проф. Ангелов.

Борисов назова лекарите в " Пирогов " герои, за чиято работа обстоятелствата приказват. А за проф. Балтов се пошегува, че към този момент съжалява, че не са фамилни другари, а срещите им били единствено работни.

И те в този момент що да го ударят индивида - те мислят че удрят мен. Не, оставете го индивида, той е професор, хирург, извинете му се! Жена му е Нина Чилова от Национална движение „Симеон Втори", Ники Василев обади се бе!!!!! Кажи да оставят индивида, разяснява Борисов.

Помолен да разяснява импортирания сигнал и настояването за премахване на основния прокурор, Борисов съобщи, че не е виждал сигнала.

Ако е за тези сигнали дето Пламен Узунов и другите си получават правосъдни решения на телефоните, ясна ни е позицията - това е неприемливо в правосъдната система. Ние желаеме почтена транспарантна правосъдна система, само че с такива като Бойко Рашков това не може да се случи.

Към момента няма смяна в позицията на ГЕРБ за неподкпепа в Народното събрание на кабинет на Има Такъв Народ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР