Според уйгурските шамани - баксите, които се основават на древнокитайската

...
Според уйгурските шамани - баксите, които се основават на древнокитайската
Коментари Харесай

Изображения и кожи на животни дават имунитет и сила, но да не са в спалнята: какво правим с времето - slava.bg

Според уйгурските шамани - баксите, които се основават на древнокитайската философия и житейска процедура за класификация и обзавеждане на дома фън шуй, изображенията на животни, кожите от тях, дори ужасяващите мнозина висящи по стените глави на дивеч или препарирани модели на зверове се оказват енергийна имунна отбрана за жителите.

Те, имат вяра шаманите, са извор на мощ, сила, сигурен щит против злото във всичките му форми. Този вид просвета очевидно е взялъл, без доста осмисляне, и в европейските разбирания от Средновековието, когато замъците и дворците на аристократите се отрупват с титли, което остава като традиция даже и при големците у нас при соца, а и в домовете на значително български модерни олигарси - техните наследници в наши дни

Има обаче едно изискване. То е доста значимо за съня, който както съобщихме в различен лайфхак от поредицата ни е най-важната съставна част на здравето, работоспособността и дълголетието на индивида.

Изображенията, кожите, главите на животни не трябва по никакъв метод да бъдат ситуирани в спалните ни пространства. Апропо, в случай че не знаете, същото важи и за растенията. И те не трябва да участват в спалнята.

Снимка: plusrooms.co.uk
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР