Според управляващите . (Това е така при всякакъв вид управляващи

...
Според управляващите . (Това е така при всякакъв вид управляващи
Коментари Харесай

Паунова: Докладът е позитивен, нищо че главният прокурор е безконтролен

Според ръководещите. (Това е по този начин при всевъзможен тип ръководещи и важи за всеки европейски доклад)
- Освен това отчетът е положителен. (виж горните скоби)
 Докато ГЕРБ унищожава бизнеса, упреква Румъния за оставането на мониторинга ни Докато ГЕРБ унищожава бизнеса, упреква Румъния за оставането на мониторинга ни
За всеки разумен човек в България от дълго време е ясно, че огромните публични поръчки се дават на компании, доближени до властта. П...
- Всичко е положително (като PCR тест). Главният прокурор е безотговорен, медийната среда е притеснителна, политически лица са с медийна благосъстоятелност, страната финансира издания по неразбираеми критерии, липсва доверие в антикорупционните органи. Но да е ясно – всичко е положително, в обществената мрежа фейсбук.
" - И в смисъла на позитивизма: както Даниела Дариткова сподели: ГЕРБ е единствената партия, която си няма медия. (Ама за какво са й при държавно финансиране на медии с неразбираеми критерии?!)
- Като си приказваме за медийна среда и по какъв начин всичко й е наред: Министерският съвет предлага Петьо Блъсков за медал “Св. Св. Кирил и Методий ”.
- ГЕРБ предлага комисия за новата конституция, а правосъдният министър я замразява (новата конституция) до мнение от Венецианската комисия (Кое след кое следва не е изключително ясно, само че е ясно едно: хубаво е, само че не е готово).
 ГЕРБ най-сетне признаха, че мониторингът върху България остава, само че упрекнаха румънците ГЕРБ най-сетне признаха, че мониторингът върху България остава, само че упрекнаха румънците
За България към момента важи механизмът за съдействие и инспекция (т. нар. мониторинг, бел. ред.) и престои към момента работа, която правит...
- Цвета Караянчева се държи “институционално ” от понеделник до петък. Не е ясно дали единствено в работните часове. Ясно е обаче, че в събота може да вика “хОди пешком, бе ”. И тъй като в събота може – в случай че я подлагат на критика за това се наскърбява. “Като жена ” се наскърбява.
- Журналистите ще имат достъп до кафенето “Клуб на народния представител ”, само че не и до народните представители. Ако слушат... ще ги пуснат и в “бюфета ”.
И тъй като нищо друго с изключение на чалга саундтрак не му отива на всичко това... Орден и кюфте е ситуацията. Същото като “Шампанско и сълзи ”, но за пешеходци. Важното е, че отчетът е положителен, скъпи другари, нищо че основният прокурор е безконтролен`, приключва тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР