Според сватбата е била в Сърбия, в изключително тесен кръг

...
Според сватбата е била в Сърбия, в изключително тесен кръг
Коментари Харесай

ИЗНЕНАДА! Валери Божинов и Биляна се оженили ТАЙНО

Според сватбата е била в Сърбия, в извънредно стеснен кръг и за нея знаят единици

Красива диамантена халка свети на безимения пръст на дясната ръка на Биляна Дол , видя първа „ Галерия “. Половинката на футболиста Валери Божинов крие бижуто и до момента не го е афиширала в обществените мрежи. Единствено ние успяхме да се сдобием със фотография на халката, която май ще се окаже венчална.

„ Галерия “ се допита до един от най-близките приятели на футболиста и той нито отхвърли, нито удостовери имало ли е загадка женитба. „ Откакто двамата се сдобриха и Биляна му елементарни, връзките им минаха на напълно друго равнище. Ще кажа единствено, че Валери съумя да си върне Дол, откакто й направи неустоимо предложение “, загатна нашият източник.

Припомняме, че при започване на лятото светската двойка претърпя много шумна разлъка. „ Аз и Валери към този момент не сме дружно. Бях с него, когато падаше и когато се връщаше на върха, даже в Китай бях до него. Но явно и това не беше задоволително и неговите нагони бяха по-силни от това.

 

Не става въпрос, че съм спряла да го обичам, само че неговите заболели инстинкти и нуждата да ги задоволи ме нараниха като жена. Пожелавам му всичкото благополучие в живота, само че повече няма да откри друга жена, която да го обича и поддържа абсолютно като Биляна Дол. Край! “, безапелационна бе сръбкинята.

Раздялата им обаче продължи едвам няколко месеца и двамата още веднъж се събраха. Така и не стана ясно по какъв начин Валери е съумял да разтопи нараненото сърце на Дол. Предполага се, че това се е случило имено с годежен пръстен, за който моделката от години мечтаеше.

Откакто се събраха, двамата не обявяват връзката си и нито един път не са се посочили дружно в общественото пространство. Решението било на Биляна , която към момента се чувствала унижена и се срамувала поради изневерите му.

Напълно разумно е двамата да сключат скришен брак, надалеч от хорските очи. Според осведомени сватбата е била в Сърбия, в извънредно стеснен кръг и за нея знаят единици.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР