Според Стив Харви, авторът на популярния роман Действай като дама,

...
Според Стив Харви, авторът на популярния роман Действай като дама,
Коментари Харесай

10 истински признака, че вашият мъж е спрял да ви обича

Според Стив Харви, създателят на известния разказ „ Действай като дама, мисли като мъж “, „ Любовта на мъжа се показва в три форми: той заявява правата си за вас обществено, пази и се грижи за вас “. Част от тази сентенция обаче може да се оспорва, тъй като в наше време не всички дами би трябвало да бъдат обезпечени или предпазени от мъже. Това, от което несъмнено се нуждаят, е обич. За страдание, от време на време дамите са склонни да виждат любовта, когато в действителност я няма.

Понякога дамата може да почувства, че нещо не е наред, без да се постанова да го чуе от колегата си. Събрахме лист с 10 знака, че мощните усеща на обич и боготворене на мъжа са изчезнали. Надяваме се, че няма да видите тези знаци от мъжа си, само че е значимо да знаете защо да внимавате.

Критика за външния тип

Омар Хаям споделя: „ Човек ще хареса всичко, даже минусите на своите обичани, само че ще бъде нервиран от несъвършенството на тези, които не обича. “ За един в действителност обичащ мъж, вие постоянно сте красива, даже с разхвърляна коса и даже в огромната си нощница. Той няма да забележи, че сте натрупали няколко непотребни кг след зимните празници, в случай че не го кажете сами. Но в случай че вашият мъж непрекъснато ви споделя да ходите на фитнес или загатва, че имате потребност от пластична интервенция, не бързайте да му се отдадете. Най-вероятно не вашият външен тип не подхожда на него, а той на вас самите. И даже да отслабнете, той ще открие други дефекти във вас.

Обсъждане на вашите дефекти с другари

Жените са склонни да разискват с приятелите си проблеми във връзките или минусите на колегата си, до момента в който мъжете се пробват да запазят всичко неизказано. Никой не е идеален, само че същински любящите хора се концентрират върху преимуществата на колегата, вместо да се концентрират върху минусите.
Ако вашият сътрудник си разрешава обществено да ви унижава и се смее на вашите неуспехи, не очаквайте нищо положително от такава връзка. Такъв сътрудник не ви почита, а мощен и благонадежден съюз е неосъществим без почитание. Като те подлага на критика с други хора, той неумишлено се пробва да потвърди на другите (и себе си), че ти си отговорен, че е спрял да те обича.

Отношението му към вашите привички

Жените обичат да се оплакват от мъжки чорапи, разпръснати из къщата, само че от време на време и те имат досадни или странни привички. Обичаме да окупираме банята за 2 часа и да беседваме с приятелките си, да пълним дрешника с ненужни неща, да ядем от чинията на гаджето си или да продължаваме да пеем една и съща ария през целия ден. Обичащите мъже, като предписание, търпят всичко това и мълчат или реагират с комизъм. Ако вашият мъж непрестанно преглежда всяко малко нещо, което вършиме, и прави отрицателни мнения за държанието ви, това значи, че единственото възприятие, което му е останало, е неспокойствие вместо обич.

Внимание към вашите истории

Учените са потвърдили, че мъжът е в положение да слуша жена деликатно единствено за 6 минути. Ето за какво, дами, идващия път, когато планирате да проведете диалог с обичания си, пробвайте се да бъде къс. Темите, върху които е доста мъчно да се концентрира един мъж, са непознати хора, известни персони, извършване на покупки, мода и диети. Ако е допустимо, най-добре е да обсъдите тези неща с приятелките си.
И въпреки всичко, в случай че мъжът види, че нещо е доста значимо за вас, той ще постави старания да ви изслуша деликатно, даже тази тематика да му е изцяло безинтересна. Когато те обича, той няма да те остави без внимание. Но в случай че той продължава да сменя тематиката или бяга, употребявайки разнообразни оправдания, когато се опитате да говорите, най-вероятно вашите терзания не го тормозят. Съответно той няма да взе участие в разрешаването на каквито и да било проблеми, които могат да зародят по време на връзката.

Неговото отношение към вашите страсти

Мъжете безусловно не могат да понасят женските сълзи. И неотдавна беше намерено научно пояснение: става известно, че женските сълзи съдържат специфични летливи субстанции, които намаляват равнището на тестостерон в кръвта на мъжете, което води до понижаване на половото предпочитание. Затова не използвайте рева като средство за повлияване на обичания постоянно.
Всъщност, когато плачеш, единственото нещо, което човек желае да направи, е да избяга и да не го види. Но в случай че той ви обича, той ще се събере и ще направи всичко допустимо, с цел да се опита да ви утеши, даже в случай че повода, заради която плачете, му наподобява тривиална. Той ще се успокои единствено когато започнете още веднъж да се усмихвате. Ако обаче той не ви обича, тогава сълзите ви ще бъдат единствено още една причина да ви се ядосат.

Флиртуване

Флиртът е доста добър за връзките. Това е превъзходен инструмент за възкръсване на възприятията и превъзмогване на рутината, когато сте дружно отдавна. Текстови известия, завладяващи подсказки, закачливи фотоси – всичко това оказва помощ да се възроди съвместен интерес, както в първите дни на връзката. Разбира се, доста е значимо и двамата сътрудници да реагират интензивно на напредъка на другия.
Ако обаче към този момент сте изпратили 10 еротични селфита в разнообразни пози на колегата си и сте измисляли нови реплики, само че реакцията на вашия мъж е нула, спрете да го вършиме. Или помислете какво може да накара колегата ви да пренебрегва задатъците ви.

Реакцията му на молбите

За един обичащ мъж молбите и желанията на неговата обичана (не на другари или далечни роднини) постоянно ще заемат първо място. Всъщност мъжете обичат да оказват помощ на дамите – това им дава опция да показват какъв брой са готини, мощни и виновни. Разбира се, има обстановки, когато мъж не може да помогне, да вземем за пример, той не знае по какъв начин да поправи кран, само че сигурно не би трябвало да ви оставя сама да се справите с този проблем – вместо това той ще се обади на водопроводчика. Ако обаче най-невинната молба, като молбата за помощ за промяна на електрическа крушка, се възприема с скука и просто като „ следващата непостижима задача “, връзката заслужава да бъде преразгледана. Възможно ли е вашият мъж да оказва помощ на друга жена и с по-голям възторг?

Ревност

Оказва се, че даже маймуните са способни да изпитват ревнивост към сътрудниците си към други мъже. Ревността породи в хода на еволюцията като метод да се резервира целостта на двойката. Мъжът е обвързван по този начин, че подсъзнателно да желае да заявява правата си над жена и да бъде единственият „ притежател “ на нейната хубост. Затова е напълно естествено мъжът ви да стартира да се изнервя, когато някой ви обърне внимание. Но хората, несъмнено, не са маймуни и пристъпите на несъразмерна ревнивост единствено ще навредят на връзката.
Когато, обаче, мъжът е безусловно апатичен към признаците на внимание, които другите мъже демонстрират към дамата му, това е обезпокоителен знак. Той към този момент не желае да се бие за нея и не желае да се пробва да стане по-добър, с цел да остане най-хубавият за нея.

Защита от заплаха

Нуждата от отбрана над техните близки също е в основата за мъжете, до момента в който потребността да бъдат предпазени е в основата за дамите. И макар че актуалните мъже към този момент не би трябвало да пазят по-слабия пол от хищници и диви племена, в нашия смутен свят към момента има рискове. Следователно е напълно естествено влюбеният мъж да се тормози, когато половинката му се върне късно от работа или е сама на непознато място. Ако той не може да бъде в близост, най-малко ще й се обади и ще се увери, че е добре. Защитавайки дамата от закани, били те същински или измислени, мъжът се усеща като супергерой.
Следователно, в случай че не получите отбрана и поддръжка от мъж в сложни обстановки, като да вземем за пример да се постанова да се прибирате сами през нощта, да се изгубите в чужд град или някой да прояви експанзия към вас, това е доста неприятен знак. Избраният от вас е или страхливец, или просто не ви харесва. Защо тогава имате потребност от него?

Нежни думи и изложение на усеща

Езикът на любовта се състои от нежни думи, докосвания, обятия и целувки. Когато назоваваме колегата с умалителни благи имена, ние сътворяваме специфична интимна атмосфера. Изборът на привързани имена се случва неумишлено и демонстрира по какъв начин единият сътрудник е обвързван с другия, кой господства във връзката и какъв брой добре са уравновесени.
Между другото, мъжете се нуждаят от всички тези прелестни неща, както и дамите. Изследователи от Съединени американски щати интервюираха 1000 фамилни двойки и откриха, че тези съпрузи, които постоянно се целуват и прегръщат със съпругите си, се усещат 3 пъти по-щастливи в брака от тези, които не го вършат.

Така че, в случай че вашият мъж се намръщи всякога, когато се опитате да го прегърнете или наречете галено, повода не е в естествената му мъжка суровост. Колкото и тъжно да звучи, възприятията му евентуално са изчезнали.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР