Според статистиката всеки втори брак в България завършва с развод.

...
Според статистиката всеки втори брак в България завършва с развод.
Коментари Харесай

Звездни майки, които изгубиха родителските си права

Според статистиката всеки втори брак в България приключва с бракоразвод. Все повече фамилии се разпадат още в първите години на взаимния живот, а децата се раздират сред двамата си родители. Не са малко бащите, които след края на брака не се интересуват от наследниците си, като отговорността за развъждането, възпитанието и финансирането им пада само върху майката. Има и виновни татковци, които постоянно заплащат прехрана, поддържат връзка с отрочетата си и се грижат за тях. В последните години все по-често родителските права се поверяват на бащата - нещо, което преди 15-20 лета беше немислимо. В. „ Уикенд ” се разрови да изследва кои звездни майки са лишени от децата си със правосъдно решение.

Най-пресният случай е на Джулиана Гани. Плеймейтката остана без първородния си наследник, тъй като съдът отсъди Давид да живее при татко му – фитнес инструкторът Илиян Найденов. Решението на съда за родителските права бе в резултат на съглашение сред двамата родители, а точно малчуганът да остане при таткото. Тогава Давид бе едвам на 2 годинки и от повече от година живее най-вече с татко си, а с майка си има право да се вижда в последните три дни от седмицата. Заради многото си задължения Джулката не съумява да е всеки уикенд с отрочето си, само че се чуват съвсем всекидневно. Гани заплаща месечна прехрана от 170 лева, които са жълти стотинки за плеймейтката. Джулиана споделя, че е решила да даде правата на Илиян Найденов за да избегне последващи срещи в съда. По време на делото Илиян се опитал да уязви някогашната си с това, че не желае при срещите на Джулиана с Давид да участва новият й мъж. Съдът обаче е отхвърлил опитите за възбрана кой да участва. 



Гани и Илиян

Бракът сред Джулиана Гани и фитнес инструктора Илиян Найденов изкара по-малко от 2 години. Русата сексбомба първо беше омъжена за здравеняка Станимир Ташев, като бракът им просъществува единствено година. Прясно разведената пловдивчанка бързо не помни за първия си неудачен брак и се омъжи още веднъж - този път за Илиян, и го подари със наследник Давид. Раздялата сред Джулката и фитнес гуруто беше скандална и с дълга война в медиите. Мачото от Монтана извади записи по какъв начин Малката Джулка го заплашва, че ще го „ пречукат, когато е без детето ”, а след това силиконката споделя на екслюбимия си, че ще прати детето в пансион и ще го даде на жена без деца, която ще се грижи с обич за него.

„ Детето е мое, аз съм го родила, аз му вземам решение ориста! То отпътува в поправителен дом, какво ще направиш?! Ти си селска пръчка! Готова съм в пандиза да вляза единствено с цел да си трагичен ти. Държавата ще го вземе, в случай че реши, само че няма да стои при теб. Ще платя на някой, който не може да има деца, с цел да го гледа. Да го взимат служителите на реда, че да не го виждаш нито ти, нито родителите ти. Ще си родя друго след 4-5 години, аз съм млада и хубава... ” - това беше едно от ужасяващите изявления на русокоската, което се помни и до през днешния ден. В последна сметка тя разбра, че не може да се грижи за Давид и отстъпи правата за развъждането му на таткото.

Блондинката бързо си откри и трети брачен партньор, като и от него забременя и роди момче, което кръсти Кай. Изкусителката съблюдава обещанието си, че е млада и ще си роди още деца. Малкият Кай към този момент е на съвсем 6 месеца и постоянно е поверен на грижите на баба си по майчина линия, тъй като родителката му е заета да снима рекламни снимки. Джулиана Гани устоя фамилията, тъй като третият й брачен партньор e редови служител на реда и взима 1200 лева заплата.

Преди 4 години в съда имаше битка за настойничество сред фолкаджийката Емануела и някогашния й Димитър Динев. Двамата в никакъв случай не са сключвали брак, само че имат общ наследник, който носи името на татко си. Съдът лиши дребния Мити от изпълнителката и даде упражняването на родителските права на неговия татко, който е правоприемник на туристическия необут от Свети Влас Динко Динев. Рядко срещаното в България решение на съд да даде родителските права на бащата, а не на майката, бе постановено от арбитър Елена Динева на 25 юни 2019 година Магистратът няма родствена връзка с милионерската фамилия на братя Диневи.



Емануела и Димитър Динев не могат да си поделят дребния Мити

Според постановеното решение чалгаджийката е наказана да заплаща по 200 лв. месечна прехрана на Димитър Динев. Майката има право да вижда сина си Мити за по-дълго време 2 пъти месечно – всеки първи и четвърти петък на месеца, като е задължена да връща детето на татко му не по-късно от 17 часа в неделя. Емануела има право да прекара един месец през лятото с детето си, като ваканцията не би трябвало да съответствува с платения годишен отпуск на бащата Димитър Динев.

Делото за правата върху сина на Емануела и наследника на Динко Динев се точеше месеци наред в Софийския областен съд, откакто чалга звездата се раздели с плевел скандал с милионерския правоприемник. Още при разлъката фолкаджийката охули с груби думи цялата милионерска фамилия Диневи и от този момент тя не е допускана да припари до тузарските хотели на фамилията в Свети Влас. За последните няколко години Емануела ту затопляше връзки с Димитър, наричайки го „ огромната ми обич ”, ту го обвиняваше във всички смъртни грехове и го наричаше „ заплашителен отпадък ”. В момента не е ясно в каква фаза са двамата някогашни възлюбени.

Певицата и предприемачът не престават да се съдят за родителските права на малчугана. „ То детето към този момент е отгледано, той в сложните моменти не е бил до мен. Те мъжете почват да желаят децата, като са пораснали, мислят си, че ще санкционират майката по този начин. При едни естествени връзки би трябвало да каже: „ Дай да се разберем какъв брой време детето ще е при мен и какъв брой при теб. ”. Аз не желая да отнемам детето от татко ”, съобщи преди време Емануела, която, за разлика от Джулиана, не си дава отрочето.

Припомняме, че Емануела има и различен, по-голям наследник от първия й любим. Момчето се споделя Христо и е на 23 години. Той е отгледан от Емануела и родителите й. Таткото на младото момче не се интересува от него, а фолкаджийката дори е удовлетворена, че някогашният й не й се спънка в живота.

Единственият наследник на някогашната „ стопанка на ефира ” Мария Игнатова също израсна с татко си Петко Димитров и втората му жена Яна Акимова. Бившата на Рачков и Петко се развеждат малко след раждането на наследника им Виктор, който през днешния ден е младеж. Още като бебе Игнатова оставя пеленачето на грижите на баща му, който се оправя съвършено със задачата да е и майка, и татко на детето. Преди 10 години предприемачът се ожени за танцьорката Яна и тя одобри Виктор като собствен наследник. Красавицата роди две момчета от Димитров, само че дружно с тях отгледа и доведеното си дете. Танцьорката сполучливо е майка на три момчета, без да ги навира ненужно в хорските очи и да тръби какъв брой добра и многодетна майка е. Момчето назовава Акимова „ мама Янче ”. Мария Игнатова се радва, че наследникът й има отлични връзки с мащехата си. Настоящата брачна половинка на Ивайло Нойзи Цветков постоянно е прекомерно заета с работа и няма време за отрочето си, което е привикнало, че има трудеща се майка. По време на връзката си с Рачков, Мария си живееше с комика като девойка без задължения и гледаше да натрупа пачки от халтури, когато бяха в пика на славата си и затрупани от задължения. Мария Игнатова обаче напълно не счита, че ощетява детето, като е надалеч от него. Тя не стопира да хвали Виктор пред сътрудниците си. Синът й се отличавал с куп гении и бил положително дете, хвалят го съучениците му.



Съучениците на Виктор го хвалят какъв брой е надарен и добър

Вероятно поради голямата й претовареност и желанието й да работи доста, а и да се забавлява по-късно, тя остана единствено с един наследник. Според слуховете до момента в който беше с Димитър Рачков той желал да си имат общо дете, само че русокоската изрично отказвала да го подари с още един правоприемник. И това била една от аргументите двамата да се разделят.



Бракът на Мария Игнатова и Петко е много къс

Синът на Яна Маринова към този момент е млад мъж, само че израсна без майка си. Преди години известната актриса призна, че не тя, а Никола поискал да живеят разграничени. Наследникът на Яна самичък взема решение да остане с татко си след развода. Градските митове настояват, че ученическата й обич е жесток махленски престъпник, който постоянно забърква и младата хубавица в неприятности. От лапите му я измъква първият брачен партньор на Яна - Богомил Маринов, който бил част от най-близкото обграждане на починалия необут на ВИС-2 Георги Илиев. Яна и Богомил се женят и през 2001 година им се ражда наследник, който кръщават Никола. Семейният живот продължава спокойно и безшумно досега, в който двамата съпрузи вземат решение, че повече няма какво да си дадат един на различен. Яна си стяга багажа и се изнася в жилището на новия си другар Тихомир, който също в миналото е имал алъш-вериш с Георги Илиев. Разводът на манекенката минава напълно обикновено и тя получава родителските права. Въпреки това детето остава да живее при татко си. Тръгват клюки, че Яна изобщо не се интересува от Никола и го е зарязала, с цел да гради кариера. В прочувствена изповед хубавицата се кълне, че синът й е избрал татко си пред нея и тя е била сложена пред приключен факт.

„ Когато си тръгвах от жилището на Богомил, Никола реши, че желае да остане в стаята си, където всичко му е познато и близко. Той осъзнаваше, че по през целия ден би трябвало да стои самичък у нас и вероятно за него да се грижи бавачка. Баща му и новата му другарка постоянно са до него. Не ревнувам никога. Сегашният ми брачен партньор също има щерка. Понякога се събираме двете фамилии и се разбираме отлично. Не скърбя, че синът ми избра татко си, само че се нервирам на приказките, че съм го изоставила. Стана тъкмо противоположното, в случай че изобщо може да се приказва за някакво занемаряване ”, безапелационна е Яна Маринова, която преди няколко години погреба първия си брачен партньор. Мъжът издъхна от подла болест в Германия.



Никола на Яна Маринова към този момент е млад мъж

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР