Според служители на МВР, пристигнали на мястото на инцидента, той

...
Според служители на МВР, пристигнали на мястото на инцидента, той
Коментари Харесай

Съдът постанови глоба от 350 лв. на Евгени Минчев по Указа за борба с дребното хулиганство

Според чиновници на Министерство на вътрешните работи, пристигнали на мястото на случая, той се държал нападателно, употребявал обидни думи и не поискал да се легитимира. По време на съвещанието първи пред съда приказва очевидец, който се дефинира като добър другар на Минчев. Той разяснява, че във въпросната вечер са били на празненство в столичен хотел. Изпили по чаша или две шампанско. След това пиар специалистът помолил да го изпрати до дома му.

 

В региона на градинката на Кристал очевидецът отишъл да купи вода. По негови думи на връщане видял група от към 8-10 души, които нападнали Минчев. Той бил на земята и им викал да го оставят на мира. Дошла полиция. Според очевидеца чиновниците поискали Евгени Минчев да се легитимира, а той отказал и им споделил да гонят нападателите, тъй като те са " простаци и отпадъци ".

 

По думите на мъжа тези думи не са били отправени към служителите на реда, а към агресорите. Адвокатът на пиар специалиста твърди, че се касае за неразбирателство и погрешно интерпретиране на думите. Според него Минчев е жертвата в тази ситуация.

 

Пред съда Минчев съобщи, че хора като него са цели. " Бях пребит, здравното го демонстрира. Все още имам белези и отоци ", акцентира той и помоли да бъде оневинен, с цел да бъде изчистено името му.

 

" Защото има доста медии начело, които чакат като лешояди ", безапелационен бе той.

 

В правосъдната зала стана ясно, че той изпратил извинително писмо до началника на Районното ръководство, където е бил арестуван. Това е персонален акт за недоразумението, което се е случило, изясни юристът му.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР