Според слуховете, OnePlus 6 ще бъде пуснат по-рано от обявения

...
Според слуховете, OnePlus 6 ще бъде пуснат по-рано от обявения
Коментари Харесай

Компанията OnePlus официално потвърди основните характеристики на OnePlus 6

Според слуховете, OnePlus 6 ще бъде пуснат по-рано от оповестения период. Главният изпълнителен шеф на OnePlus по-рано твърдеше, че OnePlus 6 ще бъде показан в края на юни. Въпреки това, появите на първия тийзър и външния тип на телефона в Wi-Fi Alliance и Geekbench настояват, че той може да бъде показан напълно скоро.

Така че, новият тийзър пуснат от генералния шеф на OnePlus Пет Лау съдържа текста „скоростта, от която се нуждаете„. Изглежда, новият телефон ще е доста бърз, което не би трябвало да бъде изненада за тези, които употребяват OnePlus 5T и го считат за доста бърз.

Освен това, OnePlus разгласява афиш с основните характерности на модела OnePlus 6 с най-високата настройка.



И по този начин, към този момент е доказано съществуването на мощния мобилен чипсет Qualcomm Snapdragon 845 и това, че OnePlus 6 ще има разрез в екрана. Наскоро изтече фотография на корпуса на OnePlus която също разкри, че на задния панел на смарт телефона ще има отвесно поместена двойна камера и скенер за пръстови отпечатъци.

Компанията OnePlus на своя конгрес удостовери, че идните OnePlus 6 (името на телефона също неотдавна бе доказано в туитър) ще постъпи на пазара във вид с 8 GB оперативна памет (както два от последните модели) и 256 GB вградена памет.

Някои източници оповестяват, че моделът с 8 GB RAM и 256 GB памет ще коства 4299 юана (~ 697 долара) в Китай. В предходния месец изтече изображение, показващо, че OnePlus 6 със същия размер RAM и за предпазване ще излезе на пазара в Съединени американски щати на цена 749 $.



Освен това, в случай че се има вяра на слуховете, OnePlus 6 със 128 GВ и 64 GB памет за предпазване ще се предлага надлежно за 3799 юана (~ 602 долара) и 3299 юана (~ 525 долара). Това може да бъде първият път, когато телефон на OnePlus ще излезе на пазара в три разновидността за предпазване.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР