Според скорошно , неспособността да се развие или поддържа ерекция

...
Според скорошно , неспособността да се развие или поддържа ерекция
Коментари Харесай

5 навика, които убиват сексуалния живот на мъжа

Според скорошно, неспособността да се развие или поддържа ерекция визира 40% от мъжете до 40-годишна възраст и 70% от мъжете до 70-годишна възраст. Това се дължи на процеса на естественото стареене, само че може да се утежни от редица фактори и метод на живот.
 Еректилната дисфункция - доста по-често срещана от предстоящото
Еректилната дисфункция - доста по-често срещана от предстоящото

На всеки може да се случи

Професор Джеф Хакет, медицински консултант на компания, ориентирана към здравето за мъжете, споделя пет аргументи, които са непосредствено свързани със половия живот и по-конкретно с 

Мазни храни

Мазната и тежка, съдържаща трансмазнини, може да докара до атеросклероза - при която мазнините запушват стените на артериите и ги стесняват. В най-лошия случай това предизвиква инфаркт и инсулт.

А еректилната дисфункция в действителност може да бъде един от първите признаци на това положение. " Тя е значим ранен сигнален знак, че по-малките артерии на пениса са наранени, което значи, че е доста евентуално да се случи това и с по-големите, в случай че не се обърне внимание на казуса. И не се промени ежедневната диета. "
 Снимка 639194

Захар

Честото изразходване на сладкиши или шоколад води до повишение на кръвната захар, което пък кара панкреаса да създава инсулин, с цел да я намали.

" Колкото повече захар ядем, толкоз по-често се случва този цикъл и толкоз по-вероятно е това да се отрази на половото ни здраве ", изяснява Хакет. И добавя, че еректилната дисфункция може да бъде признак на диабет.

Наркотици и алкохол

Въпреки че алкохола постоянно отстраняват, той може и да увеличи кръвното налягане и холестерола и да намали тестостерона. А всичко това неизбежно въздейства на половото показване.

Някои анаболни стероиди и добавки за спортни достижения, както и антидепресанти също могат да повлияят на желанието и да забавят еякулацията.
 Снимка 639196

Цигари

Никотинът в цигарите е вазоконстриктор, което значи, че свива притока на кръв към артериите.

" Малките кръвоносни съдове на пениса са изключително уязвими и при пушачите рискът от еректилната дисфункция се усилва от 1,5 до 2 пъти ", изяснява Хакет. Според него изгодите за здравето от отхвърли от пушене могат да настъпят в границите на няколко седмици, само че повишението на половата интензивност може да отнеме до шест месеца.

Стрес

Стресът директно въздейства на хормоните и понижава. " Той се свързва с нараснали равнища на адреналин, който предизвиква компликации при поддържането на ерекцията и въздейства върху производството на половите хормони, изключително на тестостерон ", споделя Хакет.

В допълнение към адреналина, хормонът на напрежението кортизол също въздейства върху производството на тестостерон.
 Еректилната дисфункция, мръсният въздух и каква е връзката сред двете
Още един съвременен палач на секса

Не е единствено стресът

Според експерта с цел да усъвършенства като цяло половия живот би трябвало да се наблагне на здравословното хранене, практикуването на дихателни извършения, включването на медитация или  подлагането на терапия. В крайни случаи могат да бъдат приложени и различни способи за лекуване на еректилната дисфункция като да вземем за пример бързодействащи спрейове или даже потреблението на ботокс, написа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР