Според съобщение на гръцката полиция, цитирано от БНР, алкохолните напитки

...
Според съобщение на гръцката полиция, цитирано от БНР, алкохолните напитки
Коментари Харесай

Гръцката полиция погна здраво нелегално внесения алкохол от България

Според известие на гръцката полиция, представено от БНР, алкохолните питиета с неразбираем генезис, от които в последно време постоянно се оплакват туристите в страната, влизат с тонове от България. След зачестили сигнали за алкохол с неразбираем генезис, поради който хазната на Гърция губи годишно към 300 млн. евро, полицията в южната ни съседка подхвана ударна акция за търсене на източника на контрабандния импорт на алкохол. Униформените претърсват заведения, ревизират всеобщо колите, влизащи през всички гранични пунктове с България.
Въпреки усърдното си следствие, полицията към момента не е стигнала до източника на незаконния импорт. В един от складовете са открити 12 тона нелегално импортиран алкохол от България, само че измежду задържаните участници в незаконния канал няма българи. Контрабандата е дело на две незаконни групи, които са работили независимо, само че са имали общ снабдител от България.
Гръцката полиция към този момент е разкрила мястото, където е бутилиран идващият в бидони алкохол, както и близкото до летището складово помещение, в което са етикирани бутилките с високоградусови питиета преди да бъдат разпределени сред притежателите на заведения на туристическите острови Закинтос и Крит.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР