Според пресцентъра на партията причината са репресиите на МВР по

...
Според пресцентъра на партията причината са репресиите на МВР по
Коментари Харесай

Привикват активисти на ГЕРБ в Пловдивска област на разпити в полицията

Според пресцентъра на партията повода са репресиите на Министерство на вътрешните работи по време на изборите
Координаторът на ГЕРБ за Пловдивска област  Георги Мараджиев и още 10 души от община Стамболийски са привикани на разпит във Второ районно. Това се случва за повторно. Според пресцентъра на партията повода са „ репресиите на Министерство на вътрешните работи по време на изборите “.

Мараджиев е и кмет на община Стамболийски.

Председателят на Общинския съвет в Стамболийски Стоян Богданов, който също е от партия ГЕРБ, е получил призовка да се яви в полицията на следващия ден.

„ Пише, че ще ме разпитват в качеството ми на очевидец, не знам защо става дума “, съобщи Богданов пред „ 24 часа “.

На 10 ноември м. година Икономическа полиция направи опит да обискира магазина на някогашния общински консултант от ГЕРБ Тодор Гьошев в Ново село, само че униформените бяха спрени с обсада. Гьошев е някогашен общински консултант от ГЕРБ в Стамоблийски.

„ Събрахме се пред магазина и попитахме чиновниците на Икономическа полиция каква е повода за полицейското наличие. Нищо не ни обясниха и ние не ги допуснахме. Така ще действаме при всеки опит за заплашване на наши хора “, изясни тогава Мараджиев.

По информация на „ 24 часа “ точно участниците в тази жива верига са извикани на разпит във Второ районно през днешния ден.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР