Според последния седмичен доклад на CoinShares за потоците от фондове

...
Според последния седмичен доклад на CoinShares за потоците от фондове
Коментари Харесай

Етериум: Shapella повиши доверието сред институционалните инвеститори

Според последния седмичен отчет на CoinShares за потоците от фондове за цифрови активи, институционалните вложители от ден на ден влагат в Етериум (ETH) след ъпгрейда " Shapella ".

CoinShares заяви , че институционалните ETH капиталови артикули са получили приток от $17 милиона през предходната седмица, което демонстрира доверието на вложителите в платформата.

В допълнение към Етериум, институционалните капиталови артикули с голям брой активи получиха приток от $1.5 милиона, а продуктите на MATIC , SOL и LTC привлякоха надлежно $1 милион, $200,000 и $700,000.

Въпреки тези притоци, обаче, капиталовите артикули за цифрови активи претърпяха отлив от $30 милиона, като най-силно бе обиден Биткойн (BTC), който загуби $53.1 милиона през предходната седмица.

Въпреки това, през последните четири седмици институционалните BTC капиталови артикули означават растеж с повече от $250 милиона. В отчета също по този начин се твърди, че е имало напълно незначителни притоци в шорт позиции на Биткойн в размер на $1.5 милиона.


 


Като цяло наподобява, че Shapella , неотдавнашният ъпгрейд на Етериум, е повишил доверието на институционалните вложители в платформата, което е довело до увеличение на вложенията, до момента в който крипто пазарът като цяло е претърпял забележителен отлив.

Към момента на писане на публикацията ETH се търгува на цена към $1,820 след спад от 13.6% през последната седмица.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР