Според последния доклад на Microsoft хакери, действащи с одобрението на

...
Според последния доклад на Microsoft хакери, действащи с одобрението на
Коментари Харесай

Microsoft: Руските хакери и военните работят заедно

Според последния отчет на Microsoft хакери, настоящи с утвърждението на съветските управляващи, към този момент са направили 37 хакерски атаки против Украйна от началото на нашествието, написа съветската редакция на БиБиСи.

Според откривателите на софтуерния колос офанзивите против Украйна са почнали година преди нападението и може и да са помогнали на съветските военни в тяхната задача.

Microsoft също по този начин прави извод, че хакерите и военните са работили в тандем, като са избирали общи цели. Все още не е ясно дали напъните им са били координирани или просто са имали едни и същи цели.

Така да вземем за пример още на 1 март, когато беше ударена телевизионната кула в Киев, по едно и също време бяха осъществени хакерски атаки против редица украински медийни компании.

Освен това, до момента в който съветските войски обсаждат Мариупол, украинците, съгласно Microsoft, стартират да получават имейли от съветска организация, представяща се за украинска, в които имейли се упрекват украинските управляващи, че сякаш са изоставили жителите си на произвола на ориста.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР