Според последните доклади някои ключови характеристики на предстоящите безжични слушалки

...
Според последните доклади някои ключови характеристики на предстоящите безжични слушалки
Коментари Харесай

Изтичане на информация за предстоящите слушалки на Sony WF-C700N: ключови характеристики и рендери

Според последните отчети някои основни характерности на идните безжични слушалки WF-C700N на Sony изтекоха онлайн.  

Дългоочакваните слушалки Sony WF-C700N ще се оферират в четири цвята – бял, зелен, лилав и черен. Кутийката за зареждане на безжичните слушалки ще има извънреден дизайн – от рендерите виждаме, че наподобява на капсула. Самите слушалки наподобяват комфортни, като имат силиконови накрайници. Те ще оферират интензивно шумопотискане, в това число понижаване на шума от вятъра.

Те ще бъдат оборудвани със специфичната технология на Sony DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Освен това, Sony прибавя функционалността Dual-Connection към своята WF-C гама безжични слушалки, в това число и идните 700N. Потребителите могат да свържат слушалките към две устройства по едно и също време.

WC-C700N имат до 15 часа живот на батерията (с включен ANC). Съобщава се, че ще отнеме близо 90 минути, с цел да бъдат заредени изцяло. Има алтернатива за бързо зареждане – потребителите могат да се насладят на 1 час възпроизвеждане на музика след единствено 10 минути зареждане.

Очаква се безжичните слушалки C700N да бъдат на по-висока цена от своите прародители. Но като се има поради изобилието от нови функционалности, това е целесъобразно.

Компанията Sony е известна с производството на най-хубавите аудио устройства на пазара. От слушалки висок клас до портативни Bluetooth колони – продуктите им са висококачествени и имат новаторски функционалности. Опитът на Sony в аудио технологиите непрекъснато печели лоялни консуматори измежду музикалните запалянковци. Те употребяват усъвършенствани стратегии за обработка на звука, а слушалките на Sony са известни с високото си равнище на шумоизолиране.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР