Според последните данни на China Railway Nanning Group, тази година

...
Според последните данни на China Railway Nanning Group, тази година
Коментари Харесай

300 хиляди стандартни контейнера са били транспортирани по Новия международен коридор за търговия по земя и море

Според последните данни на China Railway Nanning Group, тази година посредством жп карго превоз по Новия интернационален кулоар за търговия по земя и море са минали повече от 300 000 общоприети контейнера. Статистиката от митницата в Наннин демонстрира, че през първото тримесечие на тази година производството на промишленостите, свързани с новите енергийни източници, са насърчили външната търговия по този търговски канал.

Общо 40 000 тона първични материали за бранша на новите енергийни източници като никел, сяра, фероникел и сподумен са били изнесени от Китай тази година по новия кулоар през пристанище Чинджоу, което е нарастване с 37 пъти на годишна база.



Стартиран през 2017 година, Новият интернационален кулоар за търговия по земя и море е търговски и логистичен канал, който свързва западните китайски провинции и страните членки на АСЕАН. Коридорът обгръща 17 провинции и 61 града в Китай и разшири обсега си до 393 пристанища в 119 страни и района. Това е и един от главните търговски и логистични коридори в обсега на самодейността „ Един пояс, веднъж “. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР