Според първоначалния график за сезона Мастърс надпреварата в Синсинати трябваше

...
Според първоначалния график за сезона Мастърс надпреварата в Синсинати трябваше
Коментари Харесай

Програма за понеделник: Става ясен първият съперник на Григор в Уинстън Сейлъм

Според първичния график за сезона Мастърс конкуренцията в Синсинати трябваше да бъде последната спирка за Григор Димитров преди Откритото състезание на Съединени американски щати, само че през предходната седмица най-хубавият ни тенисист одобри " уайлдкард " за АТР 250 шампионата в Уинстън Сейлъм, който започва през днешния ден. Българинът ще бъде лидер в схемата за първи път от 4 години насам и като подложен, ще стартира присъединяване си непосредствено от втория кръг. 

Сблъсъкът, който ще дефинира първия противник на родния ни представител, ще опълчи един против различен двама играчи, участващи също чрез специфична покана от уредниците, а именно бившия №3 Доминик Тийм и локалния представител Джей Джей Улф. Въпросният дуел е част от програмата за първия спортен ден от конкуренцията и е подложен под номер три на централния корт, което значи, че предстоящото му начало е не преди 02:00 часа българско време.

Освен тях в деяние през днешния ден ще можем да забележим още петия подложен Лоренцо Музети, Танаси Кокинакис, Фабио Фонини и Николоз Басилашвили.

Програмата за понеделник в Уинстън Сейлъм:

Централен корт (начало 21:00 часа):

1. Танаси Кокинакис - Джеймс Дъкуърт 

2. Емилио Нава - Стив Джонсън

3. Доминик Тийм - Джей Джей Улф (не преди 02:00 часа)

4. Ришар Гаске - Лоренцо Музети

Пълния график за деня можете да разгледате.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР