Според нумерологията има лесен начин да разберем малко повече за

...
Според нумерологията има лесен начин да разберем малко повече за
Коментари Харесай

Познайте човека според първата гласна от името му

Според нумерологията има елементарен метод да разберем малко повече за някой нов човек. Достатъчно е единствено да знаем първото му име и да се допитаме до смислите на някои букви.
Ако към този момент се сещате за някой, който ви вълнува, обърнете внимание на първата гласна писмен знак от неговото име:

Ако първата гласна е "А "
Звучни имена като Мария и Калоян, демонстрират доста амбициозна и целенасочена натура. Хора с сходни имена са фокусирани в работата, което ги прави сполучливи и уважавани. Това важи и за ваши цели и планове, с които те могат да ви оказват помощ.
За да бъдат щастливи в една връзка, всички хора с първа гласна "А " се нуждаят от някакъв тип премия. Всичко, което вършат наложително би трябвало да им бъде прието, тъй като те не могат да преживеят напъните им да не бъдат оценени.

Ако първата гласна е "Е "
Хората с силата на буквата "Е ", които носят имена като Георги и Евелина, доста елементарно усещат лъжите и неискреността и не се помиряват, до момента в който не научат истината.
Те имат потребност от близостта на околните и от другарство, макар че от време на време не го признават. Хората с първа гласна в името „ Е “ би трябвало да се изявяват и да бъдат център на внимание, с цел да са щастливи.

Ако първата гласна е "И "

Познавате ли някой Николай или Лилия? Хората с първа гласна "И " са доста виновни и целенасочени, само че имат потребност да се отърват от предишното си, с цел да бъдат щастливи.
Те претърпяват компликациите тежко и дълго си ги напомнят. Само в случай че съумеят да не помнят за тях и да погледат напред ще могат да реализират задачата си.

Ако първата гласна е „ О “
Ако първата гласна от името е „ О “, като Борислав или Полина, този човек е грижлив. Той има доста мощна сила, която придвижва на близките.
Ако той е ядосан, сърдит или печален, другите мигновено попиват неговото въодушевление и се изпълват с отрицателни страсти, само че в случай че е радостен и благополучен – всички към него засияват.
За страдание тези хора се паникьосват, в случай че живота им стане спокоен и спокоен, само че би трябвало да схванат, че почивката е доста значима за душевното и физическо здраве.

Ако първата гласна е „ У “
Хората с първа гласа „ У “, като Румен или Румяна са положителни в връзката и имат необикновено възприятие за комизъм.
Те обичат да се смеят и забавляват и по тази причина са желана компания. Тези хора са положителни съветници и в случай че ви дават мнението си – вслушайте се в него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР