Според нея припадъкът на моделиерката от вчера вечер, който за

...
Според нея припадъкът на моделиерката от вчера вечер, който за
Коментари Харесай

Истеричните припадъци на Мегз нагласена постановка, с която да продава китайските си парцали


Според нея припадъкът на моделиерката от през вчерашния ден вечер, който за малко да измести фокуса на вниманието от сватбата на Дани и Алекс, е нагласен.

Ето какво написа тя на страницата на предаването „ На кафе”:

Преди да ожалите Мегз, вижте защо беше този спектакъл. Явно със знанието на майка си и екипа който поддържа страницата й, са се уговорили авансово или просто си знаят номерата, тъй като няма НОРМАЛНА МАЙКА, която вместо да се тормози в подобен миг, ще снима по какъв начин детето й страда, не може да седи, а лежи безпомощно с изкривеното лице и ще употребява незабавно тези фотоси, с цел да популяризира и пусне за продажба черната рокля с която беше Миглена. Много НАГЛО и просташко е, да лъжеш хората, да те съжаляват и съчувстват, с цел да реализираш по-голяма печалба”, написа зрителката със странното име Марей Монсит.

Вчера Мегз се бе затворила в тоалетната и разгласи, че не може да диша. Наложи се Тото да изнесе Каканашева от тоалетната и да я отнесе на ръце до изповедалнята. От истеричния плач на Миглена обаче по този начин и не се разбра какво й е и доктор я прегледа незабавно. Оказа се, че тя няма потребност от здравна помощ. Днес Ваня Щерева описа пред Гала, че е разказала на Мегз по какъв начин преди време е получила паник офанзива. Вчерашният пристъп коментаторката в студиото Жени Калканджиева пък отдаде на невъзможността моделиерката да се види младоженка като Богданска.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР