Според нея гражданите все по-малко се разпознават в този политически

...
Според нея гражданите все по-малко се разпознават в този политически
Коментари Харесай

Проф. Анна Кръстева: По-малко Борисов, повече потенциал за ГЕРБ! Всички работят за президента

Според нея жителите все по-малко се разпознават в този политически хайлайф, който не работи в тяхна изгода и се " върти в безплодността на огледалната тактика - вие не ни подкрепихте и ние няма да ви подкрепим ":

" Изключително уединен е политическият ни хайлайф. ГЕРБ завоюва изборите, само че е уединен и няма съдружен капацитет, с цел да образува държавно управление. Същото всички вършат в този момент и с " Продължаваме промяната ".

Всички партии би трябвало да научат уроците си, акцентира тя: " По-малко Борисов, повече политически капацитет. Това е посланието към ГЕРБ за идната година. ГЕРБ има учредения да разшири политическия си капацитет въз основата на евро-атлантическата си ориентировка, въз основата на ясната позиция по отношение на главния кливидж - войната в Украйна, само че би трябвало да омекоти имиджа си на партия, обвързвана със статуквото, която дълги години ни подрежда като най-корумпираната и най-бедната страна ", акцентира политоложката пред БНР.

Политическа партия би трябвало да разбере, че би трябвало да напусне протестния цикъл и да навлезе в управнически, акцентира проф. Кръстева:

Няма казус в политическата история една партия да е толкоз ухажвана, както е " Демократична България " от ГЕРБ, уточни тя и изясни, че това е със стратегическа цел да се раздра миналата ръководеща коалиция, а и да загуби поддръжката на електората си:

" Ако Демократична България влезе в коалиция с ГЕРБ, ще загуби поддръжката на гласоподавателите си, които са мощно анти-ГЕРБ.... Огромната алтернатива на Демократична България е дали да одобряват вероятно третия мандат и да бъдат подкрепени от ГЕРБ, или да запазят електората си ".

По думите на проф. Кръстева Българска социалистическа партия би трябвало да реши докога ще е конкуренция на " Възраждане ": " Никой не харесва Българска социалистическа партия, с цел да се коалира с тях ".

Открито никой не харесва и Движение за права и свободи, а прикрито ги харесва ГЕРБ, разяснява още тя.

Прогнозата на проф Анна Кръстева е, че страната отива към нови избори напролет: " Отиваме към нови избори! ".

" Ако родният хайлайф не беше втренчен в пъпа си, можеше да се радваме на Шенген и на непосредствен небосвод за еврозоната, както Хърватия завладя два рубикона ", добави тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР