Според него няма сближаване между държавитеЖурналистът и международен анализатор Николай

...
Според него няма сближаване между държавитеЖурналистът и международен анализатор Николай
Коментари Харесай

Николай Кръстев разкри откъде влиза руското влияние у нас

Според него няма доближаване сред страните
Журналистът и интернационален анализатор Николай Кръстев разяснява отчет за съветското въздействие у нас с концепцията, че евентуално ще е забавен за по-широката публика в България.

Той обаче не пропусна да означи, че за специалистите няма нищо ново в него.
„ Дава се забавна трактовка за това, което се случва в страната, за съветското въздействие, което влиза през партиите и през стопанската система, и по този метод се реализира пряк контакт с това, което се случва в България “, разяснява Кръстев в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS. И акцентира, че съгласно него няма доближаване сред страните.



„ Но, има доближаване сред кръговете, които дефинират в огромна степен политическите и икономическите процеси в България. Прокремълската изразителност е доста комфортно прикритие. По време на война обстановката е характерна и би трябвало да се внимава какви тъкмо източници могат да бъдат използвани. Надявам се, че тези които взимат решения, ще могат да преценяват доста вярно изводите ”.

По отношение на наличието на съветския дипломат Елеонора Митрофанова на честванията на 6 септември, Кръстев разяснява, че е станало ясно, че тя е там по покана на администрацията на кмета на Пловдив, а не по публична покана.
„ Кметът на Пловдив трябваше да предложения и британския дипломат, и френския дипломат ”, заключи той.
Източник: novini.bg

 
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР