Според него има два начина да се формира мнозинство –

...
Според него има два начина да се формира мнозинство –
Коментари Харесай

Николай Денков: Има три различни представи за развитието на страната ни

Според него има два метода да се образува болшинство – да се слагат общи цели и задания или да се раздават постове и обществени запаси

В пленарна зала станах очевидец на остра политическа битка - конфликт сред три показа за развиването на България. Това сподели в предаването „ 120 минути “ по претендентът за министър председател на „ Продължаваме промяната “ акад. Николай Денков.

„ Задачата беше сложна. Аз одобрявам Том Крус, тъй че до момента в който има късмет задачата да бъде изпълнена, би трябвало да се работи настойчиво. Всъщност ние се опитахме да я реализираме, само че беше ясно, че имаме малко народни представители. В малцинство сме и въпросът беше по какъв начин да подходим “, сподели той.

Според него има два метода да се образува болшинство – да се слагат общи цели и задания или да се раздават постове и обществени запаси. „ Второто не ме интересува – аз не считам, че то е положително за България. Въпросът беше дали можем да реализираме задачата си посредством първото “, посочи той и добави, че най-важният въпрос е накъде би трябвало да върви България.

„ В пленарна зала видях сблъска сред три изцяло разнообразни показа за това по какъв начин би трябвало да се развива България. Много е изкушаващо да кажете, че този не харесал оня, че третият е по-груб и по тази причина приказва по този начин. Истината е, че ние имаме остра политическа битка сред три разнообразни показа за развиването на страната ни “, регистрира още акад. Денков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР