Според него думата коалиция се избягва от ПП-ДБ, защото е

...
Според него думата коалиция се избягва от ПП-ДБ, защото е
Коментари Харесай

Йордан Иванов, ПП-ДБ: Ще убедим колегите от ГЕРБ, че има исторически прозорец, за да променим държавата

Според него думата коалиция се заобикаля от ПП-ДБ, тъй като е " фактологически погрешна ":

 

" Има ли значение по какъв начин ще назоваваме документ, който към този момент е подписан от представителя на ГЕРБ в Министерския съвет (Мария Габриел) и министър-председателя Николай Денков. Там бяха поети супер съответни задължения, които внезапно и самоуверено бяха нарушени от ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Всичко беше блокирано от ГЕРБ и това е в нарушаване на съглашението, което самата госпожа Габриел е подписала. И всичко това стана единствено за една седмица. Затова ние споделяме, че ПП-ДБ няма да бъдем заслон да вършат те каквото си желаят в Народното събрание, до момента в който някой носи отговорността за ръководството на страната ", означи националният представител.

 

Иванов изрази и мнение по отношение на изявлението на президента Румен Радев във връзка на опита за прелом на частната войска " Вагнер " на Евгений Пригожин и обстановката в Русия.

 

" На фона на мълчанието на европейските водачи и на премерената и рационална реакция на министър-председателя и на вицепремиера - опасявам се, че думите на Радев бяха прибързани и не бяха на място. Когато целият свят мълчеше, той реши да вземе някаква позиция, която споделя, че в случай че съветското държавно управление е единно, ще се оправи, каквото и да значи това ", разяснява още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР