Според мен има атака между самите управляващи. Това заяви в

...
Според мен има атака между самите управляващи. Това заяви в
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Кого закриля Кирил Петков?

" Според мен има офанзива сред самите ръководещи. " Това съобщи в ефира на БНР депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид.

" Често получаваме разнообразни сигнали в пощенските си кутии. Някои са странни, други съпроводени с документи. ", разяснява той по тематиката със златните паспорти.

" От 2012-13 година съществува тази къса писта за придобиване на БГ поданство. Този документ дава опция за влизане в целия съюз. България, Малта и Кипър са въвели много официални критерии за приемане на поданство. Врагове на Европейски Съюз могат да се възползват от тези паспорти и да се движат без проблем. ", сподели Хамид.

" Ние още през януари сме изискали инспекция на всички хора със златни паспорти. Ние с обособен закон поискахме хората, които не поддържат вложенията си, изтеглили са ги и така нататък - да им се отнеме златният паспорт. Това ни беше отказано. Кому е преференциално това? Кого крие министър-председателят? ", недоумява депутатът от Движение за права и свободи.

" В сигнала, който получих са упоменати лица, близки до министър-председателя. Умишлено не показвам неизвестен ли е бил сигналът и кой стои зад него. ", сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР