Според мен е малко вероятно местният политически вот да окаже

...
Според мен е малко вероятно местният политически вот да окаже
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев: Местният вот няма да повлияе върху лабилната политическа ситуация в страната

" Според мен е малко евентуално локалният политически избор да окаже въздействие върху лабилната политическа обстановка в България ". Това заяви за Дарик президентът Румен Радев от Карнобат, където бе във връзка празника на града.

По думите му нещата и процесите се движат на по-горно равнище. " Залогът е различен. Местният избор ще повлияе единствено при разпределението на силите сред партиите в обединението ", добави президентът.



Държавният глава участва на празника на Карнобат на 26 септември, дружно със своята брачна половинка Десислава Радева. В речта си към карнобатлии той показа следното: „ От дълги години познавам Карнобат от въздуха, само че този град има особено място на географската карта и в историята на България. Който един път е споделил вашето гостолюбие, рано или късно се връща в Карнобат “.





Президентът изрази и своето удивление от децата на Карнобат, с които се срещна на Градския стадион във връзка самодейността " Спортувай с Президента ". " Повярвайте ми, голяма наслада изпитах, когато бях на вашия стадион, с цел да се срещна със стотици деца, които спортуваха там. Възхитен съм от тяхната ученолюбивост, сила и целенасоченост. Това ми дава вяра за бъдещето на Карнобат, и на нашата татковина ", сподели Президентът.

Автор: Магдалена Динева, стажант-репортер

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР