Според Майкъл Новограц, основател и главен изпълнителен директор на Galaxy

...
Според Майкъл Новограц, основател и главен изпълнителен директор на Galaxy
Коментари Харесай

Идва рецесия: Купувайте злато, сребро и Биткойн – Майкъл Новограц

Според Майкъл Новограц, създател и основен изпълнителен шеф на Galaxy Digital, Съединените щати се насочват към кредитна рецесия и в този момент е добър миг да се влага в злато, сребро и Биткойн (BTC).

В изявление за CNBC Новограц съобщи, че кредитната рецесия в Съединени американски щати и в международен мащаб е неизбежна и предложи дълги позиции в злато, сребро и Биткойн .

Новограц също по този начин означи, че Федералният запас би желал да направи миролюбиво покачване, само че съгласно него това би било забележителна политическа неточност. Той съобщи, че в случай че в миналото е било време да се влага в Биткойн и криптовалути , то това би било в този момент.

Новограц означи, че банките нормално възвръщат капитала си, като отпускат по-малко заеми, а пазарът на първични материали към този момент демонстрира криза.

Moody’s намали вероятността за банковата система на Съединени американски щати до, През последните седмици няколко банки се сринаха, в това число Silvergate Bank , Signature Bank и Silicon Valley Bank.


 


Новограц също по този начин предвижда поврат в политиката на лихвените проценти и изрази бичи настроения по отношение на криптовалутите. Точно по тази причина бяха основани Биткойн и криптовалутите: държавните управления печатат прекалено много пари и ние сме очевидци на следствията.

Въпреки срутва на Silicon Valley Bank, цената на Биткойн доближи нов връх за 2023 година на равнище от $26,514.72 на 14 март, съгласно CoinMarketCap.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР