Според легендата владетеля е застигнат от проклятие, поради което сперматозоидите

...
Според легендата владетеля е застигнат от проклятие, поради което сперматозоидите
Коментари Харесай

Презерватив – обичайно средство за необичайни, но полезни употреби

Според легендата владетеля е застигнат от проклинание, заради което сперматозоидите му съдържат змии и скорпиони. За да бъде избавен от злата орис, бил основан презерватива


Оттогава презервативът защищава от болести на репродуктивната система, доста понижава вероятността от предаване на ХИВ, предотвратява и нежелана бременност.

Вие даже не осъзнавате, че можете да употребявате презервативите отвън спалнята! Ето 9 брилянтни решения за ежедневните проблеми с този артикул от латекс. Единственото изискване – за такива опити е желателно да се вземат презервативи без смазване, другояче нищо рационално няма да излезе от необикновената приложимост на презерватива.

НЕОБИЧАЙНИ ПРИЛОЖЕНИЯ НА ПРЕЗЕРВАТИВА

1. Непромокаем калъф за телефона Просто сложете своя смарт телефон или камера вътре в презерватива и крепко го завържете. Страхотно решение за плажа!

2. Студен компрес
Претърпявате контузия и би трябвало да приложите нещо студено? Напълнете презерватива със студена вода, вържете го и го поставете във фризера. Той ще бъде там, на една ръка разстояние, когато имате потребност от леден компрес.

3. Почистване на обувки
Нямате гъбичка за разчистване на обувки на разположение? Няма значение! Можете да полирате кожените обувки по подобен необикновен метод, като ползвате презерватив.

4. Непромокаема превръзка
Ако не би трябвало да мокрите раната под вода, можете да извършите това: покрийте я благодарение на лентата и сложете презерватив от горната страна, отсечен от едната страна.

5. Прашка
Този разтеглив артикул може да се употребява, за си извършите прашка.

6. Водоустойчиви чорапи
За да предотвратите намокрянето на краката при дъждовно време, поставете презерватив върху тях.

7. Асистент в отварянето на буркани
Колко нерви се късат, от време на време, до момента в който се отворят бурканите! Ето едно просто решение: в случай че капакът крепко е затънал и не се поддава по никакъв метод, издърпайте презерватив върху него и го превъртете. Готово!

8. Антистрес играчка
Антистрес играчките са доста известни, само че от време на време костват доста пари! Знаем по какъв начин да създадем това на ниска цена и бързо! Вземете презерватива, напълнете го с брашно и го затегнете крепко. С маркер нарисувайте радостно лице. Можете да мачкате радостната играчка колкото желаете!

9. Плувка за лов на риба
Презервативите оказват помощ на риболовците, когато не помнят или изгубят своята плувка. Необходимо е единствено да надуете продукта на половина и да го свържете с пръчката. И като доказателство на това ще ви кажем, че една много едра сьомга е уловена с пъстър презерватив, в който е скрита тройна кука.

Във видеото може да видите по какъв начин в действителност работят тези трикове.

Може би тези хрумвания наподобяват смешни, само че в непредвидени обстановки те ще ви оказват помощ. Презервативите могат да бъдат извънредно потребно средство в всекидневието! Експериментирайте и кажете на приятелите си за опита.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР