Според класацията на списание Forbes американският рапър Puff Daddy е

...
Според класацията на списание Forbes американският рапър Puff Daddy е
Коментари Харесай

Forbes обяви най-високоплатените музиканти за 2017 година

Според класацията на списание Forbes американският рапър Puff Daddy е най-високоплатеният музикант за 2017 година Той оглавява По данни на изданието изпълнителят е спечелил 130 млн. $ през тази година, като към 70 млн. $ от приходите на Daddy в действителност са от продажбата на сбирката му дрехи. Останалата част идва от рекламите на водката на английския алкохолен колос " Диаджео " и от продажбите на билети от неотдавнашното му турне.

На второ място в класацията е сложена Beyoncé със 105 милиона $ доходи за 2017 година Според изданието за нея най-доходоносни са се оказали концертите от международното й турне Formation и албумът й Lemonade.

След нея - на трета позиция се подрежда канадският хип-хоп артист Drake с 94 милиона $. Припомняме, че Drake тази година завоюва най-вече оценки на церемонията за музикалните награди на сп. Billboard. Той получи рекордните 13 статуетки, измежду които за най-хубав актьор и най-хубав реализатор. Така Drake счупи върха на Adele, която през 2012 година получи 12 награди.

От листата на влиятелното списание излиза наяве, че най-младият реализатор в класацията е поп звездата Justin Bieber. Той е подложен на седмо място с доходи от 83,5 млн. $.

Най-възрастният пък е някогашният член на The Beatles - Sir Paul McCartney, който застава на 13-а позиция със извоювани 54 млн. $ за миналата година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР