Според Китайския зодиак 2023 г. ще бъде . Периодът започва

...
Според Китайския зодиак 2023 г. ще бъде . Периодът започва
Коментари Харесай

В годината на Водния Заек: Кой цвят носи късмет според Фън Шуй

Според Китайския зодиак 2023 година ще бъде. Периодът стартира на 22-и януари, а краят му е на 22-и февруари, 2024 година

Според филосифията на Фън Шуй късметлийският детайл през тази година е огънят , а цветът, който ще носи благополучие и шанс е един необикновен тип розово . Наричат го „ фуксия “ поради растението с това название, а нюансът му е розов с червеникаво-лилав нюанс, тъкмо като самото цвете.

 фукция iStock

Във Фън Шуй, също както в западните обичаи, розовото се асоциира с любовта и брака . Освен това съгласно източната философия този цвят символизира още  женственост, непорочност и деликатност .

Той се употребява за основаване на успокояваща атмосфера и се счита, че има релаксиращо влияние. Поради тази причина постоянно може да се види в интериора на спални или други пространства, предопределени за релакс.

 фукция iStock

Понеже е привличащ вниманието и самоуверен цвят, розовото се свързва със самоувереността, творчеството и смелостта. В някои култури нюансът фиксия се асоциира и с духовното развиване и устрема към познание.

Според Фън Шуй другите късметлийски цветове за 2023 година, които ще притеглят пари, обич и благополучие, са аленото, зеленото и синьото , а този, който не е целесъобразен , е кафявото. Числата, които носят благополучие през идната година, са 3, 6, 18 и 38 .

За да се радваме на плодотворна и сполучлива година, специалистите по Фън Шуй поучават да използваме късметлийските цветове на всички места към себе си . Най-добрият метод за това е да заложим на розови облекла и аксесоари , както и да декорираме вкъщи и на работното място с предмети в този цвят.

 фукция iStock

За да привлечете финансово благополучие, можете да си купите розово портмоне . Ако решите пък да заложите на аления цвят , имайте поради, че той способства за разцвет и положително здраве, само че би трябвало да се употребява спестовно , тъй като може да бъде напрягащ.
 Според зодията: Маникюрът, с който ще блеснете на Коледа  Според зодията: Маникюрът, с който ще блеснете на Коледа  Според зодията: Маникюрът, с който ще блеснете на Коледа  Според зодията: Маникюрът, с който ще блеснете на Коледа
Зеленото пък се употребява във Фън Шуй поради своя успокоителен резултат , изключително в случай че желаете да създадете към себе си хармонична атмосфера с разнообразни аксесоари. Последният целесъобразен цвят за годината – синьото , се свързва с силата на водата. През 2023 година той може да задейства интелектуалната ви креативност.

 наследник бележник iStock

Според Китайския зодиак методът, по който започваме годината, предопределя по какъв начин ще премине тя . Затова новогодишните обичаи имат забележителна роля за идващите 12 месеца. Подберете деликатно цветовете, с които сте облечени на празненството за Нова година , както и тези на подаръците, които подготвяте за околните си .

 фукция iStock

Ако желаете да пожелаете някому пари и разцвет , подарете му розов подарък . Ако пожеланието ви е обич , заложете на аленото , а за смяна и благополучие , изберете нещо  синьо .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР