Според канала Shot в Telegram в Русия са се активизирали

...
Според канала Shot в Telegram в Русия са се активизирали
Коментари Харесай

Мошеници започнаха да се възползват от изключването на Mercedes me ID в Русия

Според канала Shot в Telegram в Русия са се засилили измамници, които оферират да възстановят услугата Mercedes me ID за колите на немската марка.

По-рано Mercedes-Benz уведоми притежателите на колите Мерцедес, че услугата Mercedes me ID към този момент не се предлага в Русия, след което в редица настоящи уеб страници започнаха да се появяват много странни предложения.

„ В Русия се активизираха измамници, които дават обещание да възстановят работата на приложението Mercedes me, откакто през днешния ден то спря да работи в страната. Официално е невероятно да го префлашнете, само че „ майсторите “ дават обещание да възстановят всички услуги, само че откакто получат желаната сума, просто изчезват “ – се споделя още в известието.

Според Shot след изключването на тази онлайн платформа броят на продажбите на Mercedes-Benz в уебсайтовете за разгласи се е нараснал с 20%. Не всички обаче желаят да се разделят с колите си. Ето че измамниците им оферират назад комфортната функционалност.

Публикувани са и цените. Така да вземем за пример, възвръщането  опцията за запалване на автомобила благодарение на смарт телефона, коства 10К рубли. За навигационния пакет желаят 15,5 хиляди рубли, а основаването на европейски акаунт за работата на приложението Mercedes me стрива 5000 рубли. Мошениците настояват, че префлашването става в страни, където Mercedes не е вкарвал наказания. При безусловно всички предложения от сходен жанр заплащането става авансово. Ако нещо въпреки всичко проработи, след няколко часа се озовава в черния лист на немската компания.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР