Според изследване, докладвано от LiveScience и публикувано в Списание за

...
Според изследване, докладвано от LiveScience и публикувано в Списание за
Коментари Харесай

Кои са ползите от садо-мазо секса

Според проучване, докладвано от LiveScience и оповестено в Списание за полова медицина (Journal of Sexual Medicine), двойките, които си падат по садо-мазо секс, връзване и игри на доминантност и послушание, са по-уравновесени и спокойни в всекидневието, а връзките им са по-добри като цяло.

В проучването взели участие 902 индивида, които авансово декларирали, че вършат подобен тип секс с колегата си и 434 индивида, които в никакъв случай не са опитвали тези практики.

Участниците трябвало да отговорят на въпросник, оценяващ тяхното чувство за благополучие, равнището на стрес, устойчивостта на отменяне, отзивчивите умения и типа прочувствена връзка, която имат с колегата. Нямали информация за задачата на проучването, преди то да завърши и откривателите да са подготвени с обработването на данните.

Андреас Висмейер, основният създател на проучването и психолог към университета Nyenrode в Холандия, си изяснява резултатите с това, че с цел да се реализира такава процедура в двойката, би трябвало да има огромна степен на неприкритост, доверие и добра връзка сред сътрудниците, т.е. тези хора са направили “доста психическа работа ”, с цел да имат тази освободеност и доверие в секса.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР