Според Христо Панчугов предизвикателство в предстоящия вот ще бъде справянето

...
Според Христо Панчугов предизвикателство в предстоящия вот ще бъде справянето
Коментари Харесай

Христо Панчугов: Предизвикателство пред местния вот ще бъде справянето със софтуера

Според Христо Панчугов предизвикателство в идния избор ще бъде оправянето със софтуера. „ Как ЦИК ще го реши, следва да забележим. Крайно време е и самите участници да схванат, че изборите са развой, който изисква доверие ”, изясни политологът пред NOVA NEWS. Според него е значима подготовката за вота и от страна на партиите, които вземат участие в него.

 

„ Очаквам конкурентни локални избори сред главните два фактора в сглобката ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Макар че те електорално са се дефинирали – ПП-ДБ и „ Спаси София ” са по-силни в София, в останалите елементи на страната ГЕРБ господства. В Пловдив, Бургас и Варна ще бъде забавно. В София интригата ще се разплита до последно. До 15 септември нищо няма да се случва, тъй като животът на българина е фокусиран главно върху децата ”, съобщи политологът Стойчо Стойчев в предаването „ Твоят ден ”.

 

По думите му обжалването на вота е нерядко събитие. „ Не сме ставали очевидци на касирането тук-там. Единственият одобрен интернационално белег за консолидирана народна власт, е че участниците във вота не ги оспорват генерално ”, сподели Стойчев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР