Според данните, телефонът в нов цвят ще се появи днес

...
Според данните, телефонът в нов цвят ще се появи днес
Коментари Харесай

Според слуховете, днес Apple ще пусне iPhone 8 в нов ярък цвят

Според данните, телефонът в нов цвят ще се появи през днешния ден на 9 април, незабавно след анонса му от страна на Apple. Мобилният оператор Virgin Mobile заяви на своите чиновници, че през днешния ден в продажба ще постъпи iPhone 8 (PRODUCT) RED.

Също по този начин се оповестява, че от известно време устройството е налично единствено за предварителни поръчки. Може би алените iPhone 8 и iPhone 8 Plus ще стартират да се продават след известно време или просто Virgin Mobile няма задоволително количества от образците.

Важно е също да се означи, че в информацията от чиновниците на Virgin Mobile не се загатва iPhone X. Вероятно, флагманът няма да получи червен цвят.

Миналата година Apple пусна iPhone 7 (PRODUCT) RED и новия модел на iPad, без да провежда презентация. След това, компанията заяви всички детайлности в особено прес-съобщение. Най-вероятно същото ще се случи и този път. Apple просто ще разгласява прес-съобщение, в което ще заяви за появяването на iPhone 8 в нов цвят.

Също по този начин се съществува за вероятността напълно скоро корпорацията да покаже златист iPhone X и безжичното зарядно устройство AirPower.

(PRODUCT) RED – това е акция за набиране на средства за битка със Спина и туберкулозата. Много компании, в това число и Apple, създават устройства и други артикули в червен цвят c префикса RED в поддръжка на тази акция. Част от средствата от продажбите отиват в едноименния фонд.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР