Според близки до музиканта той и годеницата му сами се

...
Според близки до музиканта той и годеницата му сами се
Коментари Харесай

Най-Накрая! Вижте Прекрасната Дъщеричка На Годжи! Ето Първи Снимки!

Според близки до музиканта той и годеницата му сами се оправят с развъждането на бебето. Не се доверяват на непознати хора и по тази причина си я гледат единствено двамата. Детето е кръстено на баба си по бащина линия. Която се споделя Цветана. Но и тя едвам няколко пъти е виждала внучката си.



Снимки: hotarena.net

Говори се, че майката на Годжи не долюбвала новата си снаха. Още й било жалост за някогашната му жена Даниела. А братята на дребната Волен и Цветомил не проявявали интерес към момиченцето. А за годеницата на татко си, която е с 20 години по-млада от него считали, че има интерес единствено към парите му.

За Надежда тези, които я познават описват, че е влюбена до уши в Годжи. Била доста блага със безоблачен темперамент – без завист и задни мисли.



За тези, които са не запомнили да напомним, че момиченцето на Годжи проплака на 16 декември 2017 година Че басистът ще става баща знаеха шепа хора. Той не срещнал половинката си дори с сътрудниците си.

За първи път Надежда и Георги Милчев се появиха дружно като двойка за кръщенето на децата на свои другари. Като им бяха кръстници, предават от hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР